Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

iamfinethankuuu 發表於 14-7-2015 08:28 AM
其實係咪佢個咀出事?加上2個頭冇乜分別,對鞋又出到Air失蹤了,當然唔少得關節太明顯啲body

我覺得係對眼出事,吾夠眼訓。太兇

感覺上今次個頭雕既功力同以前既好唔同, 唔似出自同一人(S字頭頭雕師傅), 同唐山小龍一樣, level比一貫既EB頭低幾皮
天碼 發表於 14-7-2015 02:01 PM
我覺得係對眼出事,吾夠眼訓。太兇

同埋如果有一個頭有pipen招牌露齒笑樣,情況可能隨時會更好
mj23 發表於 14-7-2015 03:13 PM
感覺上今次個頭雕既功力同以前既好唔同, 唔似出自同一人(S字頭頭雕師傅), 同唐山小龍一樣, level比一貫既EB ...

佢心諗你班友一路小又會買:no:
iamfinethankuuu 發表於 15-7-2015 08:09 AM
佢心諗你班友一路小又會買

其實依家有D硬食Feel,要集合公牛三劍俠就一定要埋柏賓。
一係就吾儲,賣左洛文佢! (神就請吾走㗎喇):shy:
天碼 發表於 15-7-2015 03:01 PM
其實依家有D硬食Feel,要集合公牛三劍俠就一定要埋柏賓。
一係就吾儲,賣左洛文佢! (神就請吾走&#1377 ...

好多大大話等2.0,其實可能性唔高,因為冇左個motivation (齊鉄三角),單獨出冇左個連續性!所以我覺得入手左先,當然oneal 必入手:handshake:
iamfinethankuuu 發表於 15-7-2015 08:09 AM
佢心諗你班友一路小又會買

冇話要硬食既, 我就一直唔買rodman等pippen出埋咩料先, 正既就一次買兩隻, 而家兩隻都唔洗買.
mj23 發表於 16-7-2015 03:31 PM
冇話要硬食既, 我就一直唔買rodman等pippen出埋咩料先, 正既就一次買兩隻, 而家兩隻都唔洗買.

頭先係FB見到Flu game模妨,pipen個頭又唔差喎
iamfinethankuuu 發表於 16-7-2015 11:56 PM

正常, EB成日都官圖影到衰過實物, 好處係令你有驚喜, 亦可以由明明唔似變到都尚可接受, 唔買變買, 呢招近來HT都成日用:he:
mj23 發表於 17-7-2015 03:10 AM
正常, EB成日都官圖影到衰過實物, 好處係令你有驚喜, 亦可以由明明唔似變到都尚可接受, 唔買變買, 呢招近 ...

呢個現象確實奇怪,不過我都想二哥出得好啦:(
唔知有冇MJ開口普通版賣呢?
iamfinethankuuu 發表於 17-7-2015 09:01 AM
呢個現象確實奇怪,不過我都想二哥出得好啦
唔知有冇MJ開口普通版賣呢?

Series 2 紅23(The last shot)就係開口普通版,定係指Allstar果個破口大罵版?
ZARD 發表於 17-7-2015 08:56 PM
Series 2 紅23(The last shot)就係開口普通版,定係指Allstar果個破口大罵版?

ZARD兄....我指嘅係ALL STAR啦!呢隻我仲未入....其實都只係對個頭有興趣咋....個BODY係咪新DESIGN?

所以等呢個通販呀......
iamfinethankuuu 發表於 19-7-2015 08:47 AM
ZARD兄....我指嘅係ALL STAR啦!呢隻我仲未入....其實都只係對個頭有興趣咋....個BODY係咪新DESIGN? ...

肯定會出普通版,不過唔知等耐。快就年尾,慢就下年。
ZARD 發表於 19-7-2015 01:22 PM
肯定會出普通版,不過唔知等耐。快就年尾,慢就下年。

我估可能又放係年尾個TOY SOUL.....但之前有話過下PENNY都會今年出...真係唔知佢想點
iamfinethankuuu 發表於 16-7-2015 11:56 PM

EB個FB望過唔見有Flu game模妨既圖。。any link C兄?