Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

Btw, 我期待隻1:9 Jordan
peja 發表於 26-5-2017 12:12 PM
Btw, 我期待隻1:9 Jordan

1:9 Jordan 開訂要$1200,老實講好貴。
仲要得一張相,睇耐D先。
1比9 預訂1180:(
點解會貴過其他人咁多嫁
ZARD 發表於 26-5-2017 08:37 PM
1:9 Jordan 開訂要$1200,老實講好貴。
仲要得一張相,睇耐D先。

1:9都$1200:69:,好貴,仲要得一個頭
但只係一個頭, 同1/6差唔多. 冇表情少好多野玩.
個價就貴, 不過啲人可能唔記得, 話加多少少就可以買1:6, 但當時1:6 係過2K.
訂就平100,  但相都冇多張, 都唔知訂唔訂好, 或者留返黎緊隻1:6
雖然1/9可玩性相對高....但係個頭同之前真係唔見有太大分別呀...買唔落手.....等下隻ROOKIE MJ係點先...
Bill的IG有1:9的Jordan頭雕相,後面隱約見到Rodman個頭,
唔知係以前的1:6?定係1:9都會有Rodman。

另外佢在IG度答留言,話Jordan本人唔鍾意吐舌樣,所以唔會出吐舌樣!
ZARD 發表於 27-5-2017 01:01 PM
Bill的IG有1:9的Jordan頭雕相,後面隱約見到Rodman個頭,
唔知係以前的1:6?定係1:9都會有Rodman。

ZARD兄會唔會入手呀?我真係真心想佢出返啲傳奇球星仲好啦...........
iamfinethankuuu 發表於 28-5-2017 07:56 AM
ZARD兄會唔會入手呀?我真係真心想佢出返啲傳奇球星仲好啦...........

考慮緊,要多D相先可決定。1:9擺姿勢自然D,不過頭同鞋都係得一款。
size細D,就會想入1:6時冇買到的球星來組鬥波場面,如Penny、O'Neal、Kobe......

佢1:9 Series 1 就全部都係現役球員,今次Series 2 打頭陣係Jordan,
都有可能Series 2 全都係傳奇球星。
ZARD 發表於 28-5-2017 09:38 PM
考慮緊,要多D相先可決定。1:9擺姿勢自然D,不過頭同鞋都係得一款。
size細D,就會想入1:6時冇買到的球星 ...

如果係咁......可能就要入手了..........不過好似今個星期已經可以係門市買MJ 啦.....到時再睇下點先....哈...
iamfinethankuuu 發表於 30-5-2017 10:00 AM
如果係咁......可能就要入手了..........不過好似今個星期已經可以係門市買MJ 啦.....到時再睇下點先.... ...

Series 2 會係傳奇球星都只係我諗法,EB要出現役一樣都好多球員可出。
CP3、PG、IT、KD、KI、Kawhi、Butler、Wade......
iamfinethankuuu 發表於 30-5-2017 10:00 AM
如果係咁......可能就要入手了..........不過好似今個星期已經可以係門市買MJ 啦.....到時再睇下點先.... ...

門市買要正價冇得平一舊, 咁同有貨先買冇分別, 仲可以睇吓出成點先買
官圖出咗,但一張企直的相都冇,想睇隻手瓜位會唔會好似之前1:9咁太大。

隻一比九啱啱到手了,比我預期中好!但係就好似偏瘦咗啲啲!但係整體都令我滿意呢!遲少少影多啲相啦!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
pnchan 發表於 7-6-2017 04:45 PM
隻一比九啱啱到手了,比我預期中好!但係就好似偏瘦咗啲啲!但係整體都令我滿意呢!遲少少影多啲相啦!
...

Ching,thx for share!好似真係瘦左dd,你覺得可動性如何呢?