Toysdaily 玩具日報

查看: 9394|回復: 19

[玩具報告] Marvel Select -- Incredible Hulk

無敵浩克!!! 今次係Marvel Select的作品! 仲送一個底坐, $1XX 蚊算係抵, 因為有成十吋咁高

面部表情做得唔錯! 上色亦都OK!

吼! 吼! 吼!

小弟新加入玩具日報大家庭, 給一個小小的見面禮!
Marvel Select好似唔係太多人玩, 但今日見到呢隻HULK又整得幾靚, 雖然知道SELECT的關節可動性不高, 但要找一隻又平又靚又大隻的HULK真的不容易! 因為我覺得以六吋的人仔比例, HULK應該有十吋好似形仔啲.
SELECT的QC我覺得算不錯, 面部及肌肉的上色都好好 (至少比山口式出色, 真係慘不忍睹)
雖然可動性不高, 但當擺設一流, 遲啲會入啲孩記的MARVEL六吋. 有機會再出報告!
想問點解UPLOAD唔到圖上嚟?
聽講呢度用唔到flickr, 試下photobucket la :time:
歡迎你加入, enjoy your stay :)
好的...謝謝! 等我試吓先!
已經成功UPLOAD咗圖啦! 最後用咗photobucket!
無敵浩克!!! 今次係Marvel Select的作品! 仲送一個底坐, $180蚊算係抵, 因為有成十吋咁高

面部表情做得 ...
bobafett17 發表於 7-2-2013 12:26 AM

上個月我係肥趣入左~ 折後一路發:p  同埋 呢到唔比用實價..你都係改返...一發零  
免得一陣板主del....
http://toysdaily.com/discuz/view ... 5734&highlight=

Good , enjoy my analysis too:shiny:
Add marks for support and welcome to TD.  This is nearly the best action figure for Hulk indeed! :)

Anyway, please be reminded that no exact price should be shown and I help you to amend your article already! :)
聽講呢度用唔到flickr, 試下photobucket la
歡迎你加入, enjoy your stay
Assassin 發表於 7-2-2013 12:48 AM

Flickr can be used but need to delete www first! :)
呢隻可動低,便秘樣,全身污污糟糟一撻撻,身形大得來又古怪,點解唔買新果款?
MS的 Ironman mark vi 我好滿意:D
買過一次ms 後就放棄了!!!
不好意思, 唔知板規, 唔怪得知大家都用代號! 但其實有啲唔明點解要咁樣...不過唔緊要, 我會遵守板規的. 謝謝各位CHING提點.
上面啲CHING都講得啱, MS真係唔夠可動性, 我覺得用來做擺設OK. 其實買呢隻HULK, 最主要貪佢夠大隻, 孩記的好似細粒咗啲! 所以其他HEROES我會買番孩記架!
屋企仲有一隻HIT MONKEY 狼人未開箱, 遲啲再映吓相畀大家睇!
呢度係無底深潭
好快你就知道呢個版既威力:66:
弓起弓起!
頭像被屏蔽