Toysdaily 玩具日報

查看: 9742|回復: 24

[玩具攝影] ~~Iron Man and Hulk~~

~~Iron Man and Hulk~~

近日小弟迷上了美玩,少少組圖分享,見笑了~

各位師兄,請請~~

Nice photos, thx Cat Cat:71:
嗚呀~~ 又買~~ 直迫 中港台頂峯 呀~~~~:63:
頭像被屏蔽
靚相, 靚POSE,
REVO. MK II 現在真抵玩,
HULK的面和膚色有點不夾,
BTW, 真係好大隻威武, 好啱夾其他正常SIZE的公仔~~
嗚呀~~ 又買~~ 直迫 中港台頂峯 呀~~~~
$hiine 發表於 4-10-2012 01:55 PM

嗚呀~~~~~一星期入幾次倉,直迫 世界最高點呀~~~~:63:

Btw, 多謝支持。:64:
靚相, 靚POSE,
REVO. MK II 現在真抵玩,
HULK的面和膚色有點不夾,
BTW, 真係好大隻威武, 好啱夾其 ...
cliffordchan107 發表於 4-10-2012 02:12 PM

多謝意見及支持!:64:

兩款都係平價死貨玩具,夾色個d野無得咁多要求了,其實雙手有光澤而心口消光添...

不過正因為係粗野,扭得加陪開心,如果係ht ironman的話,爆一爆地更成條裙甲花晒了。
多謝意見及支持!

兩款都係平價死貨玩具,夾色個d野無得咁多要求了,其實雙手有光澤而心口 ...
catcat 發表於 4-10-2012 02:27 PM

我也喜歡平價玩具, 因為可以唔洗就住就住黎玩, 換轉係HT的IRONMAN MKII, 可能唔會捨得成日扭個"爆地POSE"來玩了, 我都有隻紅色的MK III, 和你這款MK II是異色同模的, 不過也唔敢多玩, 因為部份紅油經多扭動已脫落了, 露出銀色的底油,
早知買買銀色的MK II會放膽玩一些~~
不愧係最強對最硬. :71:
呢隻hulk造型唔多正,相反mk2就正好多,近排仲要破底價,值得追。
笑了....:34:
Iron Man:攻擊下體都冇事...唔得既 正常得架WO...:die:
Hulk:原因明白吧 很弱的機械人:angry:
影到12”咁,堅!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D 圖超正, 不過隻 HULK 有少少怪...
但是只要好玩就得啦
:shiny:
HULK的胯下絕不是弱點 鋼鐵俠失算了~~:58:
玩美系就對了~~美系粗獷的風格適合爺們欣賞:!
:34:好玩好玩,一看ching的圖便知玩的過程很過癮,
玩玩具就是要如此有創意才有趣