Toysdaily 玩具日報

查看: 13781|回復: 19

[玩具攝影] <Dumb Ways to Die> 劇場 + <最多肉寫真> (手機慎入~)

地。上。最。強。的。男。人。 之 <Dumb Ways to Die> 劇場 + <最多肉寫真>  (手機慎入~)

(BACKUP: http://figurehobbyclub.tw/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=8986&extra=page%3D1 ; https://picasaweb.google.com/116 ... r=0&feat=directlink)
一樓 <Dumb Ways to Die> 劇場。 (當然Dumb ways to die不是指HULK啦!) + 二樓 <最多肉> 寫真
STORY ONE
Cap: “Hulk, Smash!”{:1_205:}

Hulk: “WHY (do I have to take your fxxking orders)?!:47:

Cap: “We’re all children of Radiation.  I’m not weaker than you!”:44:

(HULK手BODY很&#32037;實呢~)

STORY TWO
“Yo, man. I’ve more girl fans than heroes!”

Loki: “You ugly, tiny, earthly motherlover! fxxk off!”

Loki: “Back off, u deaf?!”

HULK: “Mama~~~”

“Tear U into two pieces!”

“And smash u!!!”

Loki: “Mama~~~~!”

Hulk: “Dead Meat!”{:1_208:}

<最多肉> 寫真。 不用多說如何”多肉”了吧… 想走奧林匹克健美先生路線~
“睇下我老鼠仔(二頭肌)!”:35:

三頭肌

三角肌/膊頭`

小腿

“係味好正呀???”:35:

背肌完全睇

BANANA FINGERS

可動手指的玩法

“沙煲咁大個拳頭你睇過味~”{:1_231:}

力谷前臂~ 勁過麒麟臂!

突刺~~~

灰HULK!

“U Stop there!” 睇埋先走~

擴胸!!! 400??? 吋巨胸~

“我比左咁很多肉你睇, 到你除比我睇喇!”

“我比左咁很多肉你睇, 到你除比我睇喇!”{:1_228:}
師兄好強大的高清美圖,又funny又過癮。:71:

Hulk對可動手真係造得好靚,手指起晒骨,希望ht可以技術下放比其他1/6。
不錯, 不錯, 支持一下~
其實LOKI也很強, 這樣被痛嘔都無終身殘廢~~~
HULK連隊長都SM埋{:1_236:}
同下面健美HULK 都好FUNNY~:77:
shake your bon bon. {:2_265:}
師兄好強大的高清美圖,又funny又過癮。

Hulk對可動手真係造得好靚,手指起晒骨,希望ht可以技術下放 ...
catcat 發表於 24-7-2013 02:09 PM

謝貓神。 ht無咁好死,但相信有副廠將”哭”解體偷師。
HULK連隊長都SM埋
同下面健美HULK 都好FUNNY~
EDMONDLUN 發表於 24-7-2013 02:15 PM

痛嘔唔算SM喎,唔通社團人士好鐘意SM咩?!{:1_197:}
shake your bon bon.
thiam 發表於 24-7-2013 02:30 PM

念住太多圖比人skip,師兄move it move it!!!
正~ 原來小腿有印到腳毛~~:DD
好另類&#22021;玩具包膠:71:
又好好笑,又似打梗marvel 打鬥game 咁:34:
綠色巨人'哭'影得好正:71:
可動手指加可動眼令依隻好玩好多
正~ 原來小腿有印到腳毛~~
MAX 發表於 24-7-2013 04:25 PM

係味睇到好high呢? 番唔倒轉頭! 美腿配美毛!
好另類&#22021;玩具包膠
又好好笑,又似打梗marvel 打鬥game 咁
上帝 發表於 24-7-2013 04:41 PM

重可以重口味還強x BW, 不過唔好教壞人...