Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 當訂單變成實物 (系列三 : T800 DX10) **第五版加左d日光相**

回復 90# kevinwong4ever

咁要快d試勒 , 我原本以為好似其他地台要入3a電 , 咪諗住遲d先玩 , 今日拆出黎見吾使入電滿心歡喜諗住試下 , 點之真係吾著 , 買左ht會著燈既產品咁耐 , 未試過吾著燈既 , 呢次都係第一次 , 未試既師兄有時間都係試下好d !!!
回復 84# xxhongxx

師兄係咪講紅圈既位置 ? 我check過成個手就都無穿洞喎 . 師兄介吾介意影張相黎研究下 ?

今日先發覺中左sad貨 , 不過吾係人偶 , 係個地台 , 玩左幾日 , 今日先諗住開個地台比t800企下 , 點之吾著燈 ...
dvddvdhk 發表於 18-11-2012 02:20 PM

地台無理到:44:
回復 93# ckc882000

師兄都係check一check穩陣d , 14日內都仲可以換 , 況且真係要換 , 個地台咁細 , 帶出去換都吾算好麻煩呢 :(
回復  ckc882000

師兄都係check一check穩陣d , 14日內都仲可以換 , 況且真係要換 , 個地台咁細 , 帶出去 ...
dvddvdhk 發表於 18-11-2012 03:37 PM

唔理lol,反正得台無乜用
回復 92# dvddvdhk

:handshake:
    而家影悟到相,係皮樓格肋底裏面,穿body手個位!幫我望望
回復 96# xxhongxx

剛剛再check過 , 個度我估係特登穿洞 , 等除同著既時候方便d , 同無拉扯得咁厲害 , 有錯請指正 :64:
:71: 支持dvd兄分享,enjoy:)
回復 98# chika

師兄太客氣勒 !! 希望你鍾意 !! 影相都吾係重點 , 最緊要同志同道合既師兄分享將人偶拎上手玩個種快樂呢 :handshake:
話說之前個地台中左sad貨 , 今日去ht 換返個新既 , 即時一天(台)都光晒 !!!

後記 : 係我之前有個師兄換緊batman既body (吾知係咪呢度既師兄) , 佢話佢上次都開左幾盒 , 個body都係花 , 今次黎換 , 再開幾盒都係花 , 佢要求店員開盒全新既 , 店員話要問下經理先 , 問完 , 店員真係開盒全新比佢再選 , 不過事先聲明吾可以再開新 , 只可以係呢個新或舊之間選一隻 , 個師兄話好 , 開完盒新既 , 個師兄都係吾滿意 , 又要開多一盒新既 , 個店員面有難色話吾得 , 但個師兄卻堅持要開多隻 , 店員唯有話要再問經理 , 我聽到經理話吾使理佢 , 最後佢換吾換到就吾知勒 , 因為等得太耐 , 有另一位店員招呼我 , 快快趣趣就換完 , 過程愉快 , 臨走再望一下dx13 , 最後決定......................吾訂 , 哈哈 !!!