Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 當訂單變成實物 (系列三 : T800 DX10) **第五版加左d日光相**

T2 最終終極極限真正超級無敵戰損版 :58:

啱啱發現條褲個蛋蛋位爆哂線:56: 有個大隆,大家可以留以一下
師兄好圖:71: 玩得開心最緊要!
回復 14# ilovetoys

同意 , 絕對係有可改善空間 , 不過ht吾會一次過出隻最好既比你 , 梗係爭dd , 你先會去買第二隻 , 好似dx13咁 :38:
回復 15# emme

師兄可能要改改個頭像勒 , 成日 join the dark side , 真係好容易變黑仔架 , 哈哈 , 講笶咋 :34: 否極泰來 , 當到達黑暗日子既盡頭 , 就會見到黎明既曙光 , 明天一定好 !! 師兄都打算訂隻dx13 ?
回復 16# Gretzky99

戰損淨底隻手 !!??:66: 出呢隻慳水慳力喎 , 哈哈.....:34:
回復 17# xxhongxx

師兄咁慘 ??!! 14日內既話就快d番去換 , 呢個係你既權利 !!
非常欣賞樓主的金句 , 一矢中的 ................:71:
回復 18# Siege

非常同意 , 心態決定境界 , 玩得開心 , 享受到既都係自己 , 人生怱怱幾十年 , 對自己要好一d先得 :p
回復  emme

師兄可能要改改個頭像勒 , 成日 join the dark side , 真係好容易變黑仔架 , 哈哈 , 講&#31 ...
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 06:58 AM

呢隻我會訂啊!我就係貪佢有戰損就算中咗sad貨自己都唔覺嘛!:34:
大大終於到手!!~~~:71: 我都係咁話T800一隻夠了~~~~:67:
對州長版嘅T800有大愛
所以小弟MMS,DX10同13都全收
我真心覺得這DX T800 大貨好正,舊MMS版除了機械手可留,其它都不及DX,
但提升了很多很多?又不盡是,但如兩隻選一(完整版),一定要求DX。

但我都覺得DX13戰損版(貨版 )都好正,心動中,反而個t1000銀座,真心覺得多舊魚,
因為不只個座,連帶個盒都會大好多好多。
回復 23# leo.fans123

多謝 ! 多謝 ! 其實都係想大家反思下玩具應該為自己帶黎d乜野 :handshake:
回復 25# emme

咁又係喎 , 就算隻眼有問題又可以當戰損 , 掂呀 :p