Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 當訂單變成實物 (系列三 : T800 DX10) **第五版加左d日光相**

今日再拎上手玩 , 真係愛不釋手 , 再同大家分享一d日光相 , 希望大家鍾意啦 :handshake:

後記 : 件皮褸真係好正 , 以 1/6既size , 真係做得好精細 , 亦正如其他師兄話齋 , 好有皮革味呢 !!!

支持
回復 62# ckc882000

多謝支持 , 師兄會吾會買埋 dx13 ?
回復  ckc882000

多謝支持 , 師兄會吾會買埋 dx13 ?
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 04:34 PM

吾入多,配件好雞肋:56:
個Sample 相冇一種令我想訂既衝動:38:
同埋個戰損有d求其,如果有3a邦手就正爆
回復 64# ckc882000

如果真係加入3a既舊化處理 , 咁無論衫或者機械部份都會好有睇頭 :71:
回復 61# dvddvdhk

真係好正:35:
回復  ilovetoys

都係我地衰 , 佢爭dd就吾應該買 , 不過我心入面隻魔鬼我控制吾到呢  總之有得玩 ...
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 01:08 PM

其實老實講...HT 既頭雕師同佢地成隊team 既功力我完全唔會質疑架!!!
只係佢地揾出大貨嗰間廠交唔到貨先會有咁既大貨不過辦既問題~
回復 66# xxhongxx

呢隻我本人覺得真係好正 , 你有無買呀師兄 ? 拎上手後包你話正呢 :p
我蝙蝠俠都未拎呀:63:
回復 67# ilovetoys

所以成條生產線只要有任何一part出問題 , 都會對大貨有影響 , 由其係d顯眼既地方 , 例如頭雕 , 真係走吾過d師兄既法眼 , 不過話呢隻dx10係咪爭好遠 ? 可能我要求低 , 我覺得已經好好 , 同好好玩 , 當然未攞貨見到plastic emeny 個批相都比佢嚇一嚇既 :69:
回復 69# Eddie82

batman又真係派得好慢既 :42: 吾知有無乜野特別原因呢 ?
有無着過D衫呀!! 着過又靚D ~~~~~~~:73:
回復 72# kevinwong4ever

有呀 !! 不過條褲比較難除 , 攪左一排先得 , 不過著過晒d衫當堂又fit身左呢 !!
回復  Eddie82

batman又真係派得好慢既  吾知有無乜野特別原因呢 ?
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 07:03 PM

派得慢唔只 Batman 仲有 Monger 派咗差唔多成個月都未變過!:42:
回復  kevinwong4ever

有呀 !! 不過條褲比較難除 , 攪左一排先得 , 不過著過晒d衫當堂又fit身左呢 !!
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 09:04 PM

但我見到條衫領斜哂........:55: