Toysdaily 玩具日報

查看: 15136|回復: 99

[玩具報告] 當訂單變成實物 (系列三 : T800 DX10) **第五版加左d日光相**

:p 第五版加左d日光相 , 有興趣就望望啦:p

又消滅一張訂單勒 , 手頭上仲有 predator 2 , ca2 , black widow , joker dx11 , catwoman 同埋 1/4 batman 六張單 . 今日知道開左dx13訂 , 不過t800對我黎講 , 一隻就已經足夠 , 呢隻評語可謂好壞參半 , 我接受能力好高 , 呢隻我收貨有餘 , 人地話點差點差 , 我就玩得好開心 , 自己比錢買玩具 , 絕對吾係買難受 !! 每次有玩具出 , 每次都抱住興奮同期望既心情 , 而家人成熟左 , 吾係好多事仍然會勾起呢種心情呢 . 希望呢度既師兄 , 每一位都開開心心討論 , 快快樂樂享受玩具帶黎既樂趣 !!

1) 我非常滿意個包裝設計 , 好有特色呢

.
2) 頭頂開合機關 , 係加長版t2電影入面既有趣一幕 !!
.
3) 似吾似就吾再作評論勒 , 純粹分享下 .

.
4) 最後梗係要帶番副超啦 !!

以下copy番我自己之前作既句子 , 希望各師兄共勉之 !!
有錢就買:71:
無錢就算:38:
鍾意就訂:shiny:
無愛就skip:52:
攞貨要快:43:
玩左先算:73:
別人評語:blame:
可以不理:ar:
玩得開心:love:
係你自己:74:
嘈完閙完:53:
傷身傷心:30:
咁又何苦:42:
笑看人生:34:
及時行樂:D
先為上策:36:
說話太多:76:
吾好見怪:(
如不喜歡:47:
隨便抽插:57:
我上星期5拎左喇!^^
係咁幫佢影寫真..不過我第1次玩FIGURE...我覺得換手好難裝得實..
佢件衫又阻住晒...係咪真係好難裝得實架??
回復 2# Dennis91

我第一次玩12"都吾敢太用力插d手腳 , 但只要用d陰力 , 係可以插實既 , 師兄慢慢試就得架勒 !!!
多謝樓主分享此好物:66:
多謝分享
我十分認同你既觀點
我聽日都去拎 T-800 , 1隻就夠 , 唔訂DX13
回復 1# dvddvdhk
師兄我好耐冇喺呢處留言都要比一個讚你先!:71:
好欣賞你啲金句!我隻 DX10 到而家都冇時間攞!呢頭又話出 DX13 今次真係不行鳥!
回復 4# lcm44bb

多謝 !! 多謝 !! 希望大家都玩到愛不釋手:71:
haha…師兄都有好多四字金句 :71:
呢隻我都玩得好開心,真係好正!!
回復 5# petergpm333

師兄快d去拎 , 到時真係玩到吾停得手架 !!!
入黎支持下師兄先∼∼∼
回復 6# emme

嘩 !! 真係好耐吾見師兄你留言 , 快d去攞啦 , 我覺得堅正 !! 希望師兄今次一take ok , 吾會又中sad貨 !!!
回復 8# Pixiv

哈哈 , 咁師兄你要快d分享下你d金句勒 :57:
回復 10# bunchan

多謝bun兄支持 !!! 呢件玩具令我今晚玩得好開心呢 !!!
其實睇返塗裝質素再高D 成隻既效果會差好遠好遠∼
回復  emme

嘩 !! 真係好耐吾見師兄你留言 , 快d去攞啦 , 我覺得堅正 !! 希望師兄今次一take ok  ...
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 01:34 AM

呢期旺季連續三個星期都未放過假!返工前佢哋就未開門!收工又遲過佢哋!為有睇住師兄你啲相頂住癮先!希望DX13唔好話咁快就截訂啦!我要到月尾先至得閑啲先可以去訂同攞!
師兄你都好記性!仲記得我呢個黑仔皇!係對上攞嗰架 Batpod 先可以一 tark 過!做咗成年黑仔皇希望之後唔洗再做啦!