Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 當訂單變成實物 (系列三 : T800 DX10) **第五版加左d日光相**

小心皮褸D窩釘位,比較易甩,我甩了一粒了:79:不過黐得番~~~~~~:(
回復  ckc882000

如果真係加入3a既舊化處理 , 咁無論衫或者機械部份都會好有睇頭
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 05:50 PM

其實在下想3a cross over ironman:help:
回復 74# emme

咩野原因呢 , 芒果應該都吾係咁多人訂啫 ?
回復 75# toms110

件底衫比較麻煩 , 著好件皮褸佢點都會扯埋一邊 , 同埋郁下個body都歪 , 無佢符:die:
回復 76# kevinwong4ever

係 !!?? 咁要小心d玩同留意先得 , 多謝師兄提點 !!:64:
回復 77# ckc882000

係就正勒 , 我有唯一一隻3a既ambush , 機械人舊化可以用出神入化黎形容 , 不過呢個可能性好底 , 希望ht學下人地點個舊化可能仲容易 .
順帶提一下各位師兄 , 襯而家天氣乾燥 , 要早處理件皮衫同褲 , 如果吾係以香港既回南天氣 , 好易會發毛 , 聽日會去家居用品店睇下有無d真皮謢理用品可用 , 到時同大家再分享 !!!

係就正勒 , 我有唯一一隻3a既ambush , 機械人舊化可以用出神入化黎形容 , 不過呢個可能 ...
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 11:31 PM

當然無,肥水不留別人田:47:
師兄,我想問下件皮樓裏面手就位係咪爛個隆定係本身係咁?因為啱啱除衫時先留意到!:64:
回復 83# ckc882000

論舊化 , 3a真係無得頂 , 但電影產品就比較少d . 論頭雕 , 暫時都仲係ht領先 , eb間吾中都有好野 , m記特攝非常好 , 真人頭雕就...... 總之各有各既長短 , 越多競爭對手 , 人偶界先會更精彩 !!!
今日先發覺中左sad貨 , 不過吾係人偶 , 係個地台 , 玩左幾日 , 今日先諗住開個地台比t800企下 , 點之吾著燈 , 換左電都係吾得 , 唯有聽日出旺角走一轉啦 :63:
回復 84# xxhongxx

我除個時無留意添 , 一陣間有時間除落黎睇過再話你知 .

論舊化 , 3a真係無得頂 , 但電影產品就比較少d . 論頭雕 , 暫時都仲係ht領先 , eb間吾 ...
dvddvdhk 發表於 18-11-2012 02:18 PM

無啦 Ht 以後少入,而家新野真係唔多掂
回復 87# dvddvdhk

師兄悟該哂:D
今日先發覺中左sad貨 , 不過吾係人偶 , 係個地台 , 玩左幾日 , 今日先諗住開個地台比t800企下 , 點之吾著燈 ...
dvddvdhk 發表於 18-11-2012 02:20 PM

:@我仲未試地台喎~~~~~~~~~:69: