Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 當訂單變成實物 (系列三 : T800 DX10) **第五版加左d日光相**

:71:多謝ching美圖分享!!支持ching講法,金句。T800真的一隻已經足夠,省翻o的錢窄袋好過,不過我等緊我只DX10....:31:
回復 26# kevinwong4ever

係呀 , 終於到手 !!! 琴晚影相玩左一排 , 今日再慢慢玩除衫同著過d衫 . 呢隻已經好好玩 , 吾諗住訂dx13勒 , 因為要留番d彈藥比robocop呢 :love:
:77:有新野玩!:71::71:
師兄有冇順便訂埋DX13:75:
回復 27# haha_muse

咁師兄一定要入埋eb個隻1/4勒 :p 可觀性一定好高 :71:
回復  kevinwong4ever

係呀 , 終於到手 !!! 琴晚影相玩左一排 , 今日再慢慢玩除衫同著過d衫 . 呢隻已經 ...
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 09:58 AM

我都係等佢咋~~~~~~~~~~:no:
回復 28# toysbear

非常同意 , 個d雞肋野 , 極其量係用黎襯托個價錢 , 當然有人會鍾意 , 所以如果可以分開加錢買咁吾鍾意既師兄可以吾要 , 再配個輕量版包裝就 very good 勒 !!
回復 31# how_1001

師兄幾多號單 ? 仲未有得攞 ?
回復 33# EDMONDLUN

吾勒 , 戰損雖然經典 , 但一隻正常版t800對我黎講已經好足夠 , 同好好玩 !! 師兄係咪訂左勒 ? 聽講要排隊呀 !!
好欣賞你啲金句~ That's the right attitude :71:
回復 35# kevinwong4ever

kevin兄仲未攞到 ? 不過應該好快會派到師兄你架勒 :handshake:
回復 39# Brucemix

多謝 ! 多謝 ! 大家一齊抱住呢個心態去玩 , 玩都會玩得開心d呢 :)
回復 37# dvddvdhk

:56:都好遲先訂既,睇落要再等嚇,睇住chingo的相仙啦唯有。唸落T800正常版都多o的野玩,可自組阿諾其他不同既角色。:73:
鍾意就訂! Totally agreed!:71:
I'm waiting for my DX10 and will order DX13 too.
又消滅一張訂單勒 , 手頭上仲有 predator 2 , ca2 , black widow , joker dx11 , catwoman 同埋 1/4 batman ...
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 01:09 AM

支持”四字真言”,一個讚:71:
無壓輕鬆玩玩具才是皇道!
回復  EDMONDLUN

吾勒 , 戰損雖然經典 , 但一隻正常版t800對我黎講已經好足夠 , 同好好玩 !! 師兄係咪訂 ...
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 10:13 AM

我都係星期3先攞DX10.......:54:
點知尋日又黎DX13......:69:
今日出去睇下先決定訂唔訂.......:67: