Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 當訂單變成實物 (系列三 : T800 DX10) **第五版加左d日光相**

回復 36# dvddvdhk

忘了讚你金句,哈哈,好得!
戰損版都會訂,不過如和其它figure一起display,又好似爛得好勁!
回復  kevinwong4ever

kevin兄仲未攞到 ? 不過應該好快會派到師兄你架勒
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 10:17 AM

DX 10一早攞了,我都係等Robocop~~~~:35:
回復 42# how_1001

快架勒 , 佢無dx12咁多人訂 , 應該派得快好多 !!!
回復 43# Cstse1965

攞左dx10有機會就同大家分享下 , 有愛就要go ahead , 最緊要自己開心 !!
回復 44# Oldcat

多謝oldcat兄 !! 大家一齊開心討論 , 真心分享 , 玩樂無窮 !!!
回復 45# EDMONDLUN

如果有愛就訂啦 (魔鬼mode開動中:p)
回復 46# toysbear

多謝讚賞 !! 同dx10一齊擺應該無問題既 , 效果都會吾錯 !!!
回復 47# kevinwong4ever

誤會左添 , 哈哈 , 希望robocop係dx就好勒 , 最緊要配個可帶頭盔加可動眼既真人頭雕 , 梅非配可動眼應該吾會有大眼仔問題 , 我估:DD
回復  EDMONDLUN

如果有愛就訂啦 (魔鬼mode開動中)
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 11:45 AM

:43: 出發了!!!!!!
回復  kevinwong4ever

誤會左添 , 哈哈 , 希望robocop係dx就好勒 , 最緊要配個可帶頭盔加可動眼既真人頭 ...
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 11:53 AM

帶頭盔可動眼~~~~~~~~:34::34:
其實都唔係太差,謝樓主報告。
回復 55# kevinwong4ever

咁隻眼出事都可以帶番個頭盔馬.......:p
回復 56# @rtoo

真係吾太差架 , 師兄有無訂呢隻 ? 如果有訂 , 出左一圖流同大家分享未 ?
回復  ilovetoys

同意 , 絕對係有可改善空間 , 不過ht吾會一次過出隻最好既比你 , 梗係爭dd , 你先會去 ...
dvddvdhk 發表於 17-11-2012 06:54 AM

但係"差dd" 既覆度愈黎愈大啫:DD
回復 59# ilovetoys

都係我地衰 , 佢爭dd就吾應該買 , 不過我心入面隻魔鬼我控制吾到呢 :time: 總之有得玩 , 都係此刻無價既 .