Toysdaily 玩具日報

[分享討論] FIGMA 分享會

唔知幾時會出天降之物既伊卡洛斯呢?
好期待啊。。。。
我真係好想figma出八雲紫,天子,白蓮:!
回復 74# ShuXInori

FIGMA延期發售也不算太鮮有了.
不過遲咁耐, 熱情也減退了不少...:42:
支持FIGMA,雖然我只得一隻,同埋我主要集中黏土人。但覺得NENDOROID同FIGMA好似姊妹一樣。FIGMA開POST,一 ...
nis1111 發表於 20-11-2012 07:43 PM

多謝SUPPORT FIGMA~ 請問師兄唯一的一隻FIGMA是邊隻呢? :handshake:
其實NENDOROID亦有玩, 但只有20隻左右.
GoodSmile Company 𣄃下的 Figma 與 Nendoroid 也是有 heart 的好物。
品質有一定水準。若小弟玩玩具有 Some大 般集中,相信也會只選擇玩Figma 同 Nendoroid~~
support figma新區成立:77:
小弟之前影落左三數張立花響自娛...
現在借機會貼一貼出黎, 手機相見笑了:shy:

support for news figma post :71:

some photos by 愛麗絲菲爾~~

Thanks for the support Bro S~~ I'll change the name.
Hopefully this could get more discuss ...
fktuen 發表於 20-11-2012 12:51 PM

:71: job :77::)
support figma新區成立
小弟之前影落左三數張立花響自娛...
現在借機會貼一貼出黎, 手機相見笑了:shy ...
機體 發表於 20-11-2012 11:51 PM

立花響面相與造型也不錯,只是股後的細件常常鬆開跌下來....:die:

Figma 同好支持:71:
回復 81# 吉野凜花

人妻件外套好得呀~. :handshake:
唔知幾時會出天降之物既伊卡洛斯呢?
好期待啊。。。。
mf_c2000 發表於 20-11-2012 08:48 PM

會就好了!:46:

那就一定是繼 Super Sonica (超音子) 之後,另一隻好身材之物!:p

11月30日派:
figma 宇宙騎士 Tekkaman Blade
figma 風鳴翼

延期至12月發售:
figma 加速世界 黑雪姬 School Avatar ver.、
figma 風鳴翼、
figma 阿良々木月火
figma 宇宙騎士 Tekkaman Evil;
會就好了!

那就一定是繼 Super Sonica (超音子) 之後,另一隻好身材之物!
fktuen 發表於 21-11-2012 12:42 AM

:71::71::71::46:
dont forget
I am the Figma news 's manager B4
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-77020-362-1.html :he::he: