Toysdaily 玩具日報

[分享討論] FIGMA 分享會

Figma No. 169 - Super Sonica (Tiger Outfit Ver.)

的確,MISAKA 要有兩只才有氣勢。 見過有日本玩家有四、五隻~~

其實早前也想過 full set Figma, 但 ...
fktuen 發表於 14-11-2012 12:46

大大,乜 Figma 會出 Avengers 呀,有冇多啲資料啊??:64::64::64::64::64:
To support !!

恭賀FIGMA 分享會成立:77:
送上花牌一個

希望大家長做長有:64:
大大,乜 Figma 會出 Avengers 呀,有冇多啲資料啊??
Godzima 發表於 20-11-2012 04:12 PM

有資料哦,是在剛完的 Wonder Fest 2012 裡公報。
會否胎死腹中就未知,但就算真的會出,看來也只有男角色...... :42:

以下是 GoodSmile 公司在 Wonder Fest 的宣傳海布。

較大機會出的會是 Amazing Spiderman.

Reference Site Here
回復 63# Godzima
神原駿河 好好玩,又有雨衣,又有籃球~ :)
對波鞋雖然靚,但令到隻 figma 企唔穩好易跌... :69:
拜貼:64:-----------------------silver crow幾時出:53:
回復 64# 粘土
謝謝 Support~~ :77:

希望多D 同好黎溝通~~
拜貼-----------------------silver crow幾時出
ShuXInori 發表於 20-11-2012 05:19 PM

唉... :42: 話就話今個月羅......

http://www.goodsmile.info/archiv ... all/2012/all/1.html
回復  Godzima
神原駿河 好好玩,又有雨衣,又有籃球~
對波鞋雖然靚,但令到隻 figma 企唔穩好易跌.. ...
fktuen 發表於 20-11-2012 17:16

唔係吖,我成輯相都冇用過支袈同寶貼,一樣好 OK!!

http://toysdaily.com/discuz/view ... ghlight=&page=1
有資料哦,是在剛完的 Wonder Fest 2012 裡公報。
會否胎死腹中就未知,但就算真的會出,看來也只有男角 ...
fktuen 發表於 20-11-2012 16:53

No Black Widow ???  Too bad ... ... :42::42::42::42::42:
唔係吖,我成輯相都冇用過支袈同寶貼,一樣好 OK!!
Godzima 發表於 20-11-2012 05:45 PM

:77: 擺姿勢拍照的確企得穩,不過我放在 Display 櫃,若不小心輕碰就很易失重心向前、後跌.....咁就好似骨牌一樣....續隻 figma 趴抵......:30:
都怪我的 figma 企得太密....:55:

舊照片:
No Black Widow ???  Too bad ... ...
Godzima 發表於 20-11-2012 05:46 PM
希望有 Black Widow.....:o
回復 69# fktuen

9月等到e加:70:
支持FIGMA,雖然我只得一隻,同埋我主要集中黏土人。但覺得NENDOROID同FIGMA好似姊妹一樣。FIGMA開POST,一定撐場!:71: