Toysdaily 玩具日報

[分享討論] FIGMA 分享會

擺得好有心思!讚!:71:
黏土呢?
抱歉我的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
粘土 發表於 11-11-2012 05:41 PM

又知人地有黏土嘅~ :shy:
不過得大概 20只....不很壯觀.
我反而想看 黏土大 的收藏~ :57:
好強!!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 6 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
好多figma擺得好整齊好靚 :71:
頭像被屏蔽
Dvd brs wor ....二魚頭唔係二千頭咩???
ricky_lam522 發表於 11-11-2012 10:00 PM

是我誤會了, 以為你指第一隻 BRS (也有DVD送).  :DD
INSANE BRS 就要二十幾魚, 唉, 鬼叫佢同六隻 BLURAY 同睏咩 :68:
本來不打算入,但個造型實在是上上級,最終還是入了。
多謝 Xeon兄 支持~

兩隻 Misaka!!!!  好勁呀!!!! 好有愛喎~~

超科學電磁砲的 fig ...
fktuen 發表於 11-11-2012 01:32 PM

MISAKA 最少兩隻先有氣勢NE:36: 不過我承認我對佢比本體美琴更有愛:35:
黑子我都冇入, 同TUEN 兄一樣都係過唔到自己心水位, 其實我最想FIGMA 出 一方通行NE....:56:

睇黎TUEN 離FIGMA FULL SET之路不遠了:36:
我都原本想買ストライクウィッチーズ 142 サーニャ・V・リトヴャク, 但見REPORT 支炮會色移我放棄了:31:; K-ON 我仲差 EX-007:31:

其實唔使執櫃, 再做多一個BILLY櫃就唔使頭痛LA:34:
好多囡囡。。。:30:
幸好呢個大坑冇我份  如果唔係 日日麵包都唔掂!
非常強勁, 差唔多齊晒咁濟.
連最高果隻黑岩都有.....
好似冇紅色 saber ,
呢兩隻我都想入, 不過太貴, 尤其係黑岩

mf_c2000兄,你確認沒有紅SABER~~??:58: (睇真D啦~~)
我都想入返晒SABER既Figma,但係紅saber 係mission impossible...所以放棄左...
拜見∼∼壯觀∼∼
入左阿良ぼ木火憐未呢:p
回復 24# mf_c2000
Saber Extra已經出現在第一幅圖中間吧?
連Insane的Bluray boxset都有,真的令我很佩服:64:
睇真D, 真係有喎.....唔好意思, 睇錯左添~:77:
大大原來這麼強:71:為何早前不多分享一下入手物:58:
MISAKA 最少兩隻先有氣勢NE 不過我承認我對佢比本體美琴更有愛
黑子我都冇入, 同TUEN 兄一樣都 ...
Xenon 發表於 12-11-2012 09:34 AM

的確,MISAKA 要有兩只才有氣勢。 見過有日本玩家有四、五隻~~ :$

其實早前也想過 full set Figma, 但因為始終唔係隻隻岩,也是留錢入有愛的好~ :78:話說 figma 遲D出 Avengers~~~ :shiny:

其實 figma 好鬼多配件甚至假髮也會色移....唉....死症也....就好似 DD 咁...穿黑衫就要有色移的覺悟.....:die: