Toysdaily 玩具日報

查看: 5410|回復: 15

[其他] 雙龍救市Robot魂「Altron Gundam」

估唔到報紙會介紹, good report Dick.

http://the-sun.on.cc/cnt/lifestyle/20121110/00487_001.html
見你開POST仲以為你重影佢添:34:
點知原來唔係
報紙連 Report都做埋:50:
好少見報紙會講R魂.. so post it.

and report so good.

見你開POST仲以為你重影佢添
點知原來唔係
kyo353 發表於 10-11-2012 03:42 PM
i think 個記者都有上開TD... :66:

報紙連 Report都做埋
mr406aa1 發表於 10-11-2012 03:57 PM
登霸個建議價:50:
話說,各位師兄隻登霸有冇變色呢?小弟嗰隻嘅軟膠裝甲部份,例如小腿裝甲已經變淺色,攪成隻咧兩截色。
They should employ me for article writing s well... :shy:

Both are good stuff! :71:
各位巴打多D留意太陽報,其實他們都講唔少玩具模型,分分鐘比雜誌仲多
德哥 快啲申請做特約撰稿員啦~~~
no this problem pal

登霸個建議價
話說,各位師兄隻登霸有冇變色呢?小弟嗰隻嘅軟膠裝甲部份,例如小腿裝甲已經 ...
coldstone 發表於 10-11-2012 05:42 PM
pcm, e-zone also 講唔少玩具模型.

各位巴打多D留意太陽報,其實他們都講唔少玩具模型,分分鐘比雜誌仲多
一年戰爭迷 發表於 10-11-2012 06:15 PM
德哥 快啲申請做特約撰稿員啦~~~
pcwolf 發表於 10-11-2012 06:17 PM

執D外快幫補吓都好。。。:35:
登霸個建議價
話說,各位師兄隻登霸有冇變色呢?小弟嗰隻嘅軟膠裝甲部份,例如小腿裝甲已經 ...
coldstone 發表於 10-11-2012 05:42 PM

ROBOT魂昆霸大腿和小腿一出已經有色差, 手臂更加是4節色
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=193622
執D外快幫補吓都好。。。
Douglas.M.Saint 發表於 10-11-2012 08:39 PM

冇錯冇錯~~~~~~!!!!!!!