Toysdaily 玩具日報

樓主: KidultSkywalker

[個人收藏] [首次開POST]尋日攞完DX12,真係非常激氣...(有圖)

幾大都换爆佢!HT響網頁話自己賣high end玩具,咁響LV買high end手袋,有事我就唔信唔比換!咁既服務態度同產品,好心唔好標榜自己賣high end野!呢層真係同e記差九條街!:53:
各人嘅審美眼光都唔同,就算係你所講嘅"輪姦貨"都唔一定係有問題.
有D驗屍官只係嫌個盒花左,唔通咁隻figure都有問題咩
我check DX12都係1隻就ok, 唔好俾尼度D憤青影響到喇 !!!
回復 48# firefire

LIKE :71:, 佢越無禮貌對你 就應該越有禮貌對番佢,
回復  firefire

LIKE , 佢越無禮貌對你 就應該越有禮貌對番佢,
graffitihim 發表於 27-10-2012 10:59 AM

呢招真係好好用架:71:
老實講,輪姦貨都唔係一定全隻輪姦,我尋日去換(左手太緊,我唔敢同佢鬥力扭),成個BODY都好新淨,所以開左隻「局步」輪姦既我都OK,至要自己換個PART冇乜大問題就算了~
頭像被屏蔽
都係果句,你冇見過實物可能唔明,而且都係果句個個人接受能力唔同,其實認真講SAD我隻BATMAN仲有腹甲左 ...
KidultSkywalker 發表於 27-10-2012 02:27 AM

師兄心情我都好明白,玩得耐HT唔多唔少實會受些少佢地d"爛仔"職員氣...就當鬼節時運低吧啦...
唔知日本人到HT買貨也開箱騐屍?...我相信日本人唔得能呢樣做...唉!! 這也難怪...服務態度唔好; 拒買就 ...
APPLE5 發表於 27-10-2012 12:30 PM

ching, 您是否用什麼軟件打中文字....... 好像唔太通順..............:?
頭像被屏蔽
HT D SEVICE又唔點改善, 佢地公司MANAGEMENT汁汁D STAFF好D BOR..

請埋d18員工越做越衰,幫佢買野就貼錢買難受。
頭像被屏蔽
就係因為個個都好似你咁, 有問題就即場換parts. 盒盒都開過.
於是先出現大量輪姦貨. 之後個個都咁做既時候 ...
supermodehk2 發表於 27-10-2012 01:35 PM

ht某d員工西,其實由最初代pk肥仔一路傳承到宜家都已經出哂名..
未撞過真係你好彩....
其實我都覺得ht員工怪怪地,我上次回香港同個friend走去ht想入去行下睇下野啦
D員工個樣好似入去睇下都唔得咁,好似你入去都會阻住佢地做野(個時無咩人)
硬係感覺怪怪地,之後去左幾次都係門口睇下算
就係因為個個都好似你咁, 有問題就即場換parts. 盒盒都開過.
於是先出現大量輪姦貨. 之後個個都咁做既時候 ...
supermodehk2 發表於 27-10-2012 01:35 PM

我唔知你係新手定咩啦,但玩開既師兄都知佢架上果幾盒係唔直接賣街,預左黎換件...個個14日內有問題佢都會係架上攞一盒同你換件,絕對唔會做成下一手食我手尾....仲有,如果HT張呢D換過件,有問題既公仔照賣比客,禁會唔會佢問題呢,你禁都可以護著佢而話係我地呢D中左招既客換PARTS有問題禁又會唔會係你問題呢?...正如你去茶記叫左個面有蟲,伙記回收左個面轉頭比另一合客,禁唔通又係中左招條友既問題?咩邏輯?

P.S我強調多次我冇即場換到件,我只係提出過叫佢唔洗開禁多盒直接比個OK既PARTS我就OK........至於態度問題,呢度8頁入面過半回覆都話有問題,不少人都有禁既"良好"待遇,禁唔知又係咪真係我問題呢?