Toysdaily 玩具日報

樓主: KidultSkywalker

[個人收藏] [首次開POST]尋日攞完DX12,真係非常激氣...(有圖)

係囉,淨係睇到第一張,
其他死圖。
不過咁講啦師兄,我去拎貨好求其,
望兩眼就算,始終都唔可以拎出黎 ...
kafai1978 發表於 26-10-2012 05:02 PM

我搞緊D圖,TD成日話我冇權URL...整緊....
其實我尋晚收工都林著快手攞完反去玩..點知禁多問題我都冇計...
我即場睇係因為本身住得遠,又多野做唔方便成日攞著盒野走出MK,所以先想即場睇真D,如果佢D QC冇問題既我都想一攞即走,如果有機會你睇下佢架上面D輪姦貨你就會明點解我唔肯啃...
而家店內最長資歷果個女SALES態度最差,對D玩具又粗魯,
本來唔花唔爛都比佢整花晒,
希望HT快D調走佢,新果幾個女仔都非常好!!!!!!
咦! 在下剛剛拎完, 仲話睇唔真對眼, 妹妺話返去慢慢睇, 有問題14日內拎個頭返黎換!
唔通真係有另一間HT
...
Oldcat 發表於 26-10-2012 05:13 PM

我建議師兄冇咩大問題都唔好換啦,一陣佢又話叫你一盒換一盒換D輪姦貨就大獲啦...
回復 1# KidultSkywalker

睇完師兄篇文我都sad埋  
身同感愛... 唉...
回復 18# KidultSkywalker

agree!
有得換件就換多幾次都唔怕
成盒換就小心中第二個sad位
如果真係好小野,自己攪得到就算了...   以免sad上加sad....
以前我第一隻入既係 iron man mark ii ver.1 年代,QC係令人好有信心,亦令我不斷幫襯,依家實在同當年差太遠,實話實說,純粹個人感覺。
回復  KidultSkywalker

agree!
有得換件就換多幾次都唔怕
成盒換就小心中第二個sad位
如果真係好 ...
zombie 發表於 26-10-2012 05:31 PM

所以我都林緊換唔換...成合左胸好大條坑....個BATMAN頭又有膠水積...
以前我第一隻入既係 iron man mark ii ver.1 年代,QC係令人好有信心,亦令我不斷幫襯,依家實在同當年差太 ...
@rtoo 發表於 26-10-2012 05:32 PM

3個月就趕出貨一定出事...公道講句今次DX12 OVERALL睇其他師兄反應算係禁...係我唔好彩JEI...其實SAD中貨我唔嬲,都多就換.....本身我唔係太鍾意ENTERBAY,因為佢地大貨同版差好遠,但一林到佢地個SALES 極好禮貌勁好態度我都好想講反句"BILL爺加油!"

係咪爛面暗瘡女!?個個7+1婆d態度好差~~我都中過幾次蕉~~
c兄~~我都係要隻新~~有咩問題拆件拎去換la~~佢包14日換,怕咩~~:74:
係咪爛面暗瘡女!?個個7+1婆d態度好差~~好都中過幾次蕉~~
chiman0123 發表於 26-10-2012 17:43

中呀...............態度極差,做左年幾以為自己係大家姐,真係救命。
中呀...............態度極差,做左年幾以為自己係大家姐,真係救命。
Jimy 發表於 26-10-2012 05:47 PM

好似係中WO.....之前我攞貨都冇撞正佢....原來做左幾年架那...D態度點解可以差成禁.....
[quote师兄,我想问Mark5 既时候都晤比开盒,点解可以换到Parts???? 尼个我晤系好明??通常都系就gum睇,然后番到屋企check到有问题既时候再上番去换Parts ga ma .....  
bunchan 發表於 26-10-2012 04:58 PM [/quote]

我也感到奇怪!! 第一次聽呢~
c兄~~我都係要隻新~~有咩問題拆件拎去換la~~佢包14日換,怕咩~~
chiman0123 發表於 26-10-2012 05:47 PM

因為我胸甲有事,如果一換就換成隻BODY...我驚仍比輪姦貨我仲有其他問題...
[quote师兄,我想问Mark5 既时候都晤比开盒,点解可以换到Parts????  ...
Clive 發表於 26-10-2012 05:52 PM

我玩左ht  6-7 年,
都係第一次聽即拎貨即換,
我諗得嘅,即刻開即刻mark 落單囉。。
但係咁自己冇著數。。。