Toysdaily 玩具日報

樓主: KidultSkywalker

[個人收藏] [首次開POST]尋日攞完DX12,真係非常激氣...(有圖)

其實我都覺得佢ht D員工一批比一批黑人憎同串嘴,我玩ht時仲係大肥同許志安時期,果時間唔時會見到TD這裡有CH ...
fruitswai9 發表於 26-10-2012 06:04 PM

好明顯老細準則係"人工平", 呢方面很明顯, 有經驗的, 人工貴.
所以請埋d初出茅廬, 好趕客.................
我建議師兄冇咩大問題都唔好換啦,一陣佢又話叫你一盒換一盒換D輪姦貨就大獲啦...
KidultSkywalker 發表於 26-10-2012 05:25 PM

我睇左一盒無乜問題就鬆人,今晚至同佢檢查身體:77:
呢D沒有將來的人嘅人生只會永遠停留嚮呢D層次,其實我地唔使同呢D廢物勞氣!
點解到今日為止, ht都係咁....?
成間舖好似一班小學雞, 您唔肯換比客就算, 但吋d客去錯其他舖, 真係好撩交 ...
good886 發表於 26-10-2012 06:45 PM

我都係禁林.....侯活就林著打進世界,係日本開分店....佢地有一隊好出色既製作團隊,好出色既MARKETING...但就有一班好差,不知所謂的前線員工去做衰呢個品牌形象....
唉。始終都係新開盒好!但心口有花。:56:但剛剛要排隊拎貨
同訂黃小姐。:57:((但態度oK,冇乜特別))
Ching! 你有權叫佢開多盒新睇,小弟去換parts,佢又比輪姦貨比我睇,一睇, 件件so sad!你同佢講呢幾盒都係sad, 要一合新的!
我次次去都好好禮貌~
始終人地日日做,真係會燥~
不過老老實實阿,開盒,隻隻唔比你拎出黎,
睇得到咩野阿,不如真係拎走再返去,換既時候成隻拎出黎睇好過啦~

買件玩具姐,激自己黎做咩~
Ching! 你有權叫佢開多盒新睇,小弟去換parts,佢又比輪姦貨比我睇,一睇, 件件so sad!你同佢講呢幾盒都係s ...
jo2joe 發表於 26-10-2012 07:23 PM

你成功叫佢開到盒新既?
頭像被屏蔽
回復 54# fannyabc128

哇,好似乞求佢比貨苷
頭像被屏蔽
HT, it was lucky that you have not seen Howard. Otherwise he will give you " HT is not suitable for you, go back and enjoy your toys". After that, I never buy or see any of their toys. I buy toys but not toys buy me!
衫有線頭~SAD貨

花左 D D~SAD貨

一滴膠水痕~SAD貨

我非常,非常欣賞香港人追求完美的精神

我建議 HT 從現在開始只生產戰損版,避免爭執 :he:
頭像被屏蔽

回復 59# fannyabc128

佢試下苷的態度對我,我實問候佢娘親