Toysdaily 玩具日報

樓主: KidultSkywalker

[個人收藏] [首次開POST]尋日攞完DX12,真係非常激氣...(有圖)

其實都唔知我要求係咪太低,我果隻有幾個ching出post所講ge sad位,mask有光面,頭髮同眼角有一少許處冇上色 ...
BigOil 發表於 26-10-2012 09:57 PM

其實唔係你要求低,都唔係我要求高,只係大家既睇法唔同JEI,就好似有人會住2手樓買2手車著2手衫,佢地唔介意就OK.....我自己都會買下古著有甩線我覺得冇野.....但對於一隻標榜高像真度既FIGURE黎講有你所中既SAD位我未必完全接受....大家要求唔同睇法唔同,呢個社會係大同,最緊要大家上得黎既都係鍾意12",希望佢地做得更好...
回復  fannyabc128

哇,好似乞求佢比貨苷
king's 發表於 26-10-2012 08:36 PM

我都認同,其實量產貨品有QC問題我完全明白...但問題係我接受唔到佢地D SALES既態度,如果仍地唔係禁串我都唔會開POST講,換左PARTS咪算囉....
我想問下我隻dx12成盒拎到番屋企,至發覺個christopher bale個頭鵰,個鼻頭位白左一達,好似甩左色咁,我係咪可以淨係帶個頭鵰,加埋隻invoice響14日之內換個個0架?
我係第一次訂hottoys野,唔係好識,thx~
HT D SALES不嬲好多都唔好....之前張單遲左話唔比我拎貨
我緊係有事先唔可以預期內拎貨啦.

所以而家非必要都唔會玩HT...又貴....有時一隻價錢我可以買2隻兵人/STAR WARS兵玩了
佢QC係好既
就唔會有呢個問題
非常同情師兄, 千幾二千買隻玩具, 仲要俾SALES串!!
我諗住今晚去攞, 見到師兄個POST 搞到好擔心添.. ...
kimlam 發表於 26-10-2012 05:18 PM

Batmobile 佢真係唔比你CLECK..早幾年果水我就係領左野有燈唔著,,之後要CALL FD揸架7人車出去換....真係好X煩..所以之前都話想0係隔離公園CLECK唔得就即時上去換
衫有線頭~SAD貨

花左 D D~SAD貨

一滴膠水痕~SAD貨

我非常,非常欣賞香港人追求完美的精神

我建 ...
Gretzky99 發表於 26-10-2012 08:51 PM

我明白TD係自由討論,人人可以有不同意見,但挑釁性言論我唔讚同囉,或者係大大既幽默啦....但如果你見到我隻實物可能你會明白,可能係我D相影得唔好,但因為BATMAN個頭係啞黑色,而D反光既膠水積係正額既正中十分外眼....
唉, 好一句輪姦貨, 其實你堅持, 佢會開全新比你... 而依家HT轉曬人, D90/00係每況愈下呢... 又貴又咁服務態度, 重味計DX12坐唔落BATPOD, 我只可講句, 分手啦... :oh:
其實我都覺得佢ht D員工一批比一批黑人憎同串嘴,我玩ht時仲係大肥同許志安時期,果時間唔時會見到TD這裡有CH ...
fruitswai9 發表於 26-10-2012 06:04 PM

睇佢個出貸態度根本唔緊我地香港人,何況服務...
回復 82# KidultSkywalker

超同意, 果D當然係SAD貨, 比千幾唔通買啖氣咩, 有D人比千幾買扭蛋係佢自由, 我唔係囉! 所以依排我轉玩美玩, 又平又有手感, HT中看不中玩呢... 完了AVENGERS就分手了 :ice:
頭像被屏蔽
佢QC係好既
就唔會有呢個問題
quincy 發表於 27-10-2012 12:00 AM

其實今次有QC問題好明顥都係因為趕出貨CAP水....因為從來都未試過有DX可以3個月即出貨....同預計既13年第一季快幾個月.....其實我真係情願等多陣等佢地出
唉, 好一句輪姦貨, 其實你堅持, 佢會開全新比你... 而依家HT轉曬人, D90/00係每況愈下呢... 又貴又咁服務態 ...
darknight 發表於 27-10-2012 12:05 AM

認真我今日試玩左一陣都呆左,大腿可動性比想像中低好多,之前睇MILK講都知腳可動性一般,但事實係可動性真係超低,大腿推盡都係45度多少少...真係唔知點可以坐穩BATPOD
都係個句啦,第一次拎,話就話開啡盒新嘢,(啡盒等於處^^?!)其實咪又係番pack 嘅sad 貨,總之攞貨時望下有無大問題就比錢番屋企慢慢check囉,但一件事還一件事,換貨時如果有人故意為難or 串77呢:38:我一定唔會放過佢,請大家不要忘記,我地先係客,佢係staff ,我有咪好怕?唔好話香港人麻X 煩,我相信大部份人都係今,你對我態度好,我對你仲好,反之。。。樓主好,各準備拎貨嘅朋友也好,換貨嘅朋友都好,唔好再為呢d  7人死今多細胞了,開心玩玩具啦!廢話完畢,不喜勿插

我都慣左即場唔開盒check,攞左返去先慢慢check清楚,
可能我好彩,我又真係touch wood未中過sad貨(ht大概有十幾隻),
我朋友就中過一次
人人接受程度唔同,其實14天包換已經算係咁...
買隻貴過ht嘅笨大超合金中sad就真係唔知搵邊個好....

加返句,我都極討ht某d員工嘅態度,
先唔好講隻野貴唔貴,做生意就算賣包廁紙都唔應該比面色客睇,
尤其是條四眼pk,買野買到我欠佢咁忍樣,
lee樣野eb真係win9條街