Toysdaily 玩具日報

樓主: KidultSkywalker

[個人收藏] [首次開POST]尋日攞完DX12,真係非常激氣...(有圖)

我試過係絕對可以只换parts嘅,我記得當時我换嘅係89batman...我亦冇去錯地方,我去嘅係兆萬電梯上两層hottoys
回復 54# fannyabc128

咁不如直接成盒拎走算啦… 開都費時!!
有事先14日內拎返去換!!
反正點都係得第一盒俾你揀…
咩人來架?可唔可以叫佢開到我滿意為止?
俾錢的大佬!你估我求你乞俾我架?
其實都唔知我要求係咪太低,我果隻有幾個ching出post所講ge sad位,mask有光面,頭髮同眼角有一少許處冇上色,腹位車到唔對稱,但其實唔講
如果佢哋要咁概㦝度我,首先我會同排緊隊慨ching講聲對唔住,跟住我會同DHT staff講,我會至少 ...
freelander77777 發表於 26-10-2012 06:33 PM

:71:
下次去HT攞貨真想有呢啲勇敢師兄陪去攞!
聽到都火滾呀!!!
我點睇都唔覺得圖中既位係SAD...係我要求低定係樓主係驗屍官....
剛剛拎完,望一眼就OK左~
店員亦無特別唔禮貌,仲有D後生少少既講多謝,好好彩…
我唔知呢位妹妹做咗HT幾耐,
但我肯定我買HT佢仲讀緊小學!

不過我取HT貨時,多數不檢查,因燈光太喑!
多數回家再先check,有問題先更換!
睇完, 我真心覺得超人玩具態度好好!
次次同我打招呼, 反而係我覺得太熱情
回復 71# hongwohse

同Enterbay一樣, 始終係自己生意, 加上超人主持人係成年人, 同後生打工仔心態同工作態度好唔同
頭像被屏蔽
回復 71# hongwohse

因為超人老世大大個企左係輔面:34:
我點睇都唔覺得圖中既位係SAD...係我要求低定係樓主係驗屍官....
m1918488 發表於 26-10-2012 10:17 PM

其實我相信自己唔係驗屍官...係D問題太明顯,BATMAN個頭係黑色啞色,大大滴膠水積係正中間真係好難唔覺,仲有左胸甲真係有條好深既坑冇痴實.....我都林過係咪隻隻都係禁,但我係TD睇左幾個師兄D高清圖都唔見有呢個問題,我林係SAD左.....如果我真係驗屍官我林我當場已經CHECK晒唔會帶左反屋企玩先見到......