Toysdaily 玩具日報

查看: 12055|回復: 69

[Medicom] 人人毒我,我毒人人之Medicom Amazing Spiderman

之前喺度比D大大放毒,攪到我中毒太深忍唔住入了這款:70:,一開盒嘩了一聲:$(好耐未試過)因為頭同衫都靚,完全勝HT (個人觀點),一攞上手,Body 很紮實,所有關節位都做得好好,而且可動性強:71:,不過太大動作令衫變白,我驚爆衫所以就住嚟:(,所以如果仲考慮緊既大大!!可以借此參考參考:75:
首先全身照

後側,唯一可彈係頸joint 位,不過都係個句,"我接受了":38:

擺下Pose先

鞋底做功都仔細!!

戲中動作,估到未??

Oh !! It so simple !!

高難度動作???It so simple

扖埋牆搜身

咁樣扖好唔好??

Chok 下先!!:p

咁樣有D漫畫Feel

飛呀!!

圖有點多,不個呢隻真係好好玩:shiny:多謝大大耐心觀賞!!:64:
:71::71::71::71:正~~~~~
Its really cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:63:
撐一下M蛛!!!:71:
多謝!! 呢隻真係有買貴無買錯!!~~~~~~:71:
太美了,神圖:63:
呢隻spider-man 真係好正!! 比HT果隻吸引!!
KEVIN兄又放毒!!
影得好靚!!
神作 !!!!!  一定要支持 ~~~~  美圖!!!!:$
好帥............很喜歡蜘蛛人,但都還沒買過任何公仔
這隻列入考慮名單:love:
嗚呀.....太狠毒喇~~~~~

(just kidding)
太美了,神圖
布魯士 發表於 7-10-2012 08:47 PM

布大:@  成日玩小弟!!~~~~:( 不過得到布大回覆同讚賞係我既榮幸:64:
好帥............很喜歡蜘蛛人,但都還沒買過任何公仔
這隻列入考慮名單
lydiamomo0903 發表於 7-10-2012 09:23 PM

呢隻堅正!買啦:75:

神作 !!!!!  一定要支持 ~~~~  美圖!!!!
bigmic2109 發表於 7-10-2012 09:21 PM

謝謝大大:64:

呢隻spider-man 真係好正!! 比HT果隻吸引!!
KEVIN兄又放毒!! 
影得好靚!!
kimlam 發表於 7-10-2012 08:51 PM

謝謝大大:64: 我都係比人毒完:he:
多謝師兄, 睇完周身虫咬咁.......
支持支持~:71::71::71:
I believe in Howard Chan