Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Medicom] 人人毒我,我毒人人之Medicom Amazing Spiderman

回復  tropicana

講真, ~~~ 少少瑕疵一定有~~~  如果唔係太大, 太差就算~~~ 似終都係可動人偶~~  ...
bigmic2109 發表於 8-10-2012 05:39 PM

你見到我張相就知我係咩星座啦!!呵呵!!:73:
都冇捻過有得換
tropicana 發表於 8-10-2012 05:41 PM

蕉人一定冇得換~~~  上次我果隻GG人, 後面D衫勁多摺痕 ~~  佢都話係咁 ~~ 冇得換 ~~  仲叫我自己可以攝返好D 衫
蕉人一定冇得換~~~  上次我果隻GG人, 後面D衫勁多摺痕 ~~  佢都話係咁 ~~ 冇得換 ~~  仲叫我自己 ...
bigmic2109 發表於 8-10-2012 05:51 PM

冇錯:71:我就係蕉人到買架!!
冇錯我就係蕉人到買架!!
tropicana 發表於 8-10-2012 05:53 PM

我都係~~~~~~~~~~~:o
有冇C兄知返貨未呢 :unhappy:
好似係星期尾先返貨 ~~~
有冇C兄知返貨未呢
ibm 發表於 8-10-2012 08:10 PM

應該又加價了:p
回復 52# kevinwong4ever

今日去蕉人見到大大隻字貼住1牛6魚9草
回復 53# chungyuihing

嘩, 個價洗唔洗咁進取呀 ~~~~~!!!!!!:@    佢地自己都做埋炒家呀??
回復  chungyuihing

嘩, 個價洗唔洗咁進取呀 ~~~~~!!!!!!    佢地自己都做埋炒家呀??
bigmic2109 發表於 9-10-2012 01:43 AM

咩係!! 咁又唔抵買了 :( 我買都已經覺得貴了:unhappy:
回復 55# kevinwong4ever

我都係!%%)  入左都覺得貴~~ 依家仲貴~`  CRAZY :no::@:cool:
回復  kevinwong4ever

我都係!%%)  入左都覺得貴~~ 依家仲貴~`  CRAZY
bigmic2109 發表於 9-10-2012 12:44 PM

我都同大大差不多價入,都已經覺貴咗!!~~~:oh:
回復 57# kevinwong4ever

Y記有個賣家, 琴晚個即買價係一牛五魚九草, 今日中午都立即變一牛六魚九草...
跟得幾貼~~
希望HT隻蜘蜘人大貨都有驚喜:79:
回復  kevinwong4ever

Y記有個賣家, 琴晚個即買價係一牛五魚九草, 今日中午都立即變一牛六魚九草 ...
kimlam 發表於 9-10-2012 06:22 PM

食住上~~~~~~~~~~:42: