Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Medicom] 人人毒我,我毒人人之Medicom Amazing Spiderman

H記如果要改,都要大改先掂。  我唔覺得男主角靚仔,H記有冇頭雕不足以影響我買唔買,最重要係整體放返係蜘蛛俠身上,身形頭形唔掂就死晒。
好圖!毒性剛烈!
呢隻GG真係要入隻睇下門口呀....:71:
HT 一定唔會改, 呢套 Spider-Man 會拍幾集,
HT 一定留一手, 唔係之後果 D 點出好 D
有冇C兄知返貨未呢
ibm 發表於 8-10-2012 08:10 PM

啱啱睇到日本amazon有合理價,不過隔山買牛信唔信得過就自己決定嘞!:36:

http://www.amazon.co.jp/exec/obi ... amire-22/ref=nosim/
頭像被屏蔽
D 可動性好過HOTTOYS 但件衫就唔得了不過兼實都比樓主毒到了 感謝分享先@@
D 可動性好過HOTTOYS 但件衫就唔得了不過兼實都比樓主毒到了 感謝分享先@@
啱啱睇到日本amazon有合理價,不過隔山買牛信唔信得過就自己決定嘞!
redcat2733 發表於 19-10-2012 06:50 PM

可寄香港?定要搵代訂搞?:shiny:
我都未喺amazon jp買過嘢,唔太清楚…希望有其他師兄答到你啦!