Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Medicom] 人人毒我,我毒人人之Medicom Amazing Spiderman

回復 29# kevinwong4ever
睇黎應該唔只千五,限量呢個名都幾彈性,如果件野刻左 number,會唔會嚴謹D呢?
回復  kevinwong4ever
睇黎應該唔只千五,限量呢個名都幾彈性,如果件野刻左 number,會唔會嚴謹D呢?
@rtoo 發表於 8-10-2012 09:30 AM

所以都係得個聽字,M記見反應好限定再限定,不過都好,人人有得玩又唔洗咁貴!!:73:
回復 32# kevinwong4ever
都係好事,好作品可以多D人有機會接觸到。
我o個隻背部條腰帶車到唔平衡, 一高一低!!:63:
係咪我要求過高?
點解呢位大大入人地個POST 又講咩i believe howard chan 呢?阿陳生出糧俾你架咩?
ibm 發表於 8-10-2012 00:59

錯,係我(哋)出糧俾陳生 :66:
拍的好正,
已經很久沒接觸medicom了,
現在的品質似乎改善了?(玻璃塑體的稱號)
之後若有出喜愛的角色,
我也要入一隻玩~~

各位師兄, 其實車歪左有冇得救?
我o個隻中間o個條線車到去到右邊時已經係師兄依隻上邊o個條線位:47:

p.s: 唔刻借kevinwong4ever師兄張相一用
各位師兄, 其實車歪左有冇得救?

p.s: 唔刻借kevinwong4ever師兄張相一用
tropicana 發表於 8-10-2012 05:13 PM

因有張相我睇唔到,所以唔係好明!!大大有無相睇下
kevinwong4ever 發表於 8-10-2012 05:19 PM

番屋企影比你睇:64:
kevinwong4ever 發表於 8-10-2012 05:19 PM

即係咁樣

師兄明唔明?
:71:呢隻毒蛛真係100分!!!!
回復 33# @rtoo

絕對同意呀 ~~~  最重要係出貨又快~~~ 唔洗好似HT 咁 ~~  派單都要分幾點前, 幾點後 ~~~~  :*
即係咁樣

師兄明唔明?
tropicana 發表於 8-10-2012 05:33 PM

明晒,都OK既!!後面無所謂啦:( 攞去換得唔得???
回復 40# tropicana

講真, ~~~ 少少瑕疵一定有~~~  如果唔係太大, 太差就算~~~ 似終都係可動人偶~~ 不是咩世界珍藏品~~~~
明晒,都OK既!!後面無所謂啦 攞去換得唔得???
kevinwong4ever 發表於 8-10-2012 05:39 PM

都冇捻過有得換:42: