Toysdaily 玩具日報

查看: 28147|回復: 131

[Hot Toys] BATMOBILE之天堂與地獄........

10月1號,好日子~~:71::71:
今日終於到小弟出去攞車..:43::43:
下午2.30已經到左MK,:73:
第1時間上HOTTOYS攞車.:DD
老實講架車真係幾重......:54:
上唔到巴士,地鐵,唯有call taxi,:38:
話都冇咁快就返到屋企......:!
但代價係$200大洋...:57:
返到去梗係第一時間拆盒,開箱:52:
點知都未拆完就出事了........:50:..
部車支天線断左.........:44:
點解......:help:
今日特地出去攞.......:ice:
成個人即時DOWN爆.........:31:
然後第1時間打去hottoys問有冇得換,,:60:
佢話要send email,:angry:
之後有專人跟進.......:$
EMAIL已經SEND左,而家只有等覆........:sad:
真係down 到爆.............:unhappy:
希望盡快收到HOTTOYS電話,:63:
老實講有得換都係咁話,
又要出多次去.....走黎走去都幾累.......:30:
由其係7月到而家,又開訂,又派貨,已經走左好多轉........:54::54:
配送上少量IPHONE相:77:
塵世間最痛苦既事,奠過於此 :o

:35:攞完車果下超開心,係家樂坊門口等的士1影~~
咁慘??:@~~~~~~~~~
回復 4# EDMONDLUN

:71:
先講天堂果PART

終於返到屋企~~~

拆盒,開箱~~

由上面開始拆~~

攞出黎啦.....

再開黑盒~~

BATMOBILE 正式出場~~~   

指定動作,試燈~~~
所有燈冇問題~~   
塵世間最痛苦既事,奠過於此
ibm 發表於 1-10-2012 06:05 PM

:help: 真係慘絕人寰.........
回復  EDMONDLUN
bunchan 發表於 1-10-2012 06:11 PM

師兄,請指教~~:77:
咁慘??~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 1-10-2012 06:10 PM

係呀,而家仲DOWN緊:56:
:79:而家到地獄果PART...........:56:

就係佢,未開始玩,已經咁........:63::63:
師兄o既情況同我一樣...
由MK到上水, TAXI = $200...
返到去拆盒果下勁開心!! 但就發現斷天線... 又有SAD位...
第二朝SEND E-MAIL 去HT, 等左一個WEEK 左右就回覆可以換PARTS,
不過得兩件PARTS 有得換, 第3件PART 要等另行通知, 我決定等齊先去~
所以師兄唔駛咁擔心, 好快覆架喇~ 仲有拎壞PARTS 就OK, 唔駛成架拎出去~
而家唔影響外觀DISPLAY 住先啦~
而家到地獄果PART...........

就係佢,未開始玩,已經咁........
EDMONDLUN 發表於 1-10-2012 06:17 PM

唉!! 心情由最高去最低~~~~~~~:cool:
師兄o既情況同我一樣...
由MK到上水, TAXI = $200...
返到去拆盒果下勁開心!! 但就發現斷天線... 又有SAD ...
kimlam 發表於 1-10-2012 06:19 PM

KIMLAM師兄都同我一樣.........:50:
我得1PART要換,唔知好唔好彩........:56: