Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] BATMOBILE之天堂與地獄........

回復 45# kimlam

阿虎有張單full pay...38魚ja.....
回復 43# EDMONDLUN

係越睇越吸引~
我當佢係第一集試車果架先訂喳!!
好心急快D到手~
回復 46# bunchan

我都留意左好耐, 根本無人去BID...
炒呢架車真係損手爛腳...
等到派貨果陣可能連呢個價都唔值... 大插水...
回復 48# kimlam

hahahahhah....應該都可以等出貨再睇下
回復 45# kimlam

但CHing你入两部tumble Black & 彩米, 其實如果要入两部同一個model
唔同顏色我念我會选擇另一部入89年, 起码自己有两部唔同至于收藏范围都覺得礦d,
tumble唧design係靚, 但靚唧有時會比時間冲談, tumble我唔知算唔算係金典,
但89呢部就真係金典, 呢點我估5/10年之後tumble應該都係比唔上.
其實我本身都只係入tumble一部, 其它我無入除左係financial之外
Batman series太多, 咁玩法會玩死我. ha ha.
回復  bunchan

我知BUN大都訂左迷彩架~ 之後仲周圍放毒添~~
kimlam 發表於 1-10-2012 08:20 PM

原因bun兄既真正身份係毒皇............:50: :50:
回復  kimlam

CHing有無入89年?
thiam 發表於 1-10-2012 08:23 PM

1989冇入了......人同車都冇...:38:
回復  thiam

無, 太貴... OVER $4000已經唔駛諗...
我有1:18 HOTWHEELS 已經夠了~
除非到時有炒 ...
kimlam 發表於 1-10-2012 08:34 PM

而家都已經濃曬~~~~:77: :77:
上y記睇下就知~~~:38: :38:
回復  kimlam

阿虎有張單full pay...38魚ja.....
bunchan 發表於 1-10-2012 08:36 PM

仲係呀full pay單..........:66: :66:
回復  EDMONDLUN

係越睇越吸引~
我當佢係第一集試車果架先訂喳!!
好心急快D到手~
kimlam 發表於 1-10-2012 08:36 PM

仲有6個月.........:!
:78: 一路玩住avengers,一路等派貨
回復 52# EDMONDLUN
Batman series太多, 如果隻隻玩, 你唔跳樓我跳. ha..
回復  bunchan

我都留意左好耐, 根本無人去BID...
炒呢架車真係損手爛腳...
等到派貨果陣可能連呢個價 ...
kimlam 發表於 1-10-2012 08:44 PM

我冇入1989batman,joker,:54:
但對呢架車有多少興趣~~:35:
唔知tdk版batman坐唔坐到入去......:34:
回復  EDMONDLUN
Batman series太多, 如果隻隻玩, 你唔跳樓我跳. ha..
thiam 發表於 1-10-2012 09:26 PM

:71::71:冇錯~~~
回復 50# thiam

HAHA~ 我自己都好鍾意1989 Batmobile架!! 等佢回落到$3000頭先考慮...
(你估D炒家會賤放單定係再跌多$2000呢?? 重要拎餐死...)

至於呢架TUMBLER應該會係經典!! 1989Batmobile因為係第一架, 加上Design靚所以迷倒不少BATMAN迷, 包括我!!
但今次三部曲都唔差!! 只有呢一個系列可以拍到三集咁多!! 而且叫好叫座!!
之後NOLAN 應該會係未來電影界一個最TOP導演之一, 所以呢個系列應該唔會咁容易被忘記...
回復 56# thiam

可能我地只係玩多一個SERIES, 再下下個SERIES已經係我地個仔去玩...
等左20年左右先有一部咁出色既BATMAN 電影!!