Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] BATMOBILE之天堂與地獄........

回復  EDMONDLUN

嘩!忍唔住咁夜都要回,支持龍珠同好∼∼ 小弟收藏應該有師兄相中一半,但一直 ...
Lemonfai 發表於 2-10-2012 03:39 AM

師兄,你好!
係12吋區都遇到龍珠fans,真係開心!
可惜而家日本果邊one piece獨大,
龍珠又完左十幾年,近2,3年都出少左!
師兄,我試左,真係可以塞返入去~~
太好了
唔洗換~~~~
鬆少少由佢~~~
唔想再走出去,呢 ...
EDMONDLUN 發表於 2-10-2012 12:16 AM

唔駛客氣,我個陣都係試下, 塞到入去就廢事煩
回復 1# EDMONDLUN

上唔到巴士:50:
大成咁:die:
希望師兄快啲換到PARTS:o
回復 106# EDMONDLUN

係啦! 其實而家龍珠迷係有消費力的7,80後,佢繼續出都大把人買! 反而One Piece真係吸引唔到我, haha 而家我仲追返之前閃卡, 好多都上左天價 :30: 龍珠不死 :66:
頭像被屏蔽
唔駛客氣,我個陣都係試下, 塞到入去就廢事煩
maxy2k 發表於 2-10-2012 11:04 AM

:77: :77: THANKS~~~
另外,今日HOTTOYS已經叫左我可以随時上去~~

上唔到巴士
大成咁
希望師兄快啲換到PARTS
全職玩具獵人 發表於 2-10-2012 12:51 PM

:$ 係呀,師兄~~~
谷住坐的士~~~:!

係啦! 其實而家龍珠迷係有消費力的7,80後,佢繼續出都大把人買! 反而One Piece真 ...
Lemonfai 發表於 3-10-2012 06:57 PM

:38: 冇計~~~
龍珠畢竟已經完左十幾年~~:79:
而ONE PIECE而家爆熱~~~~:67:
請問樓主,天線位是否車尾葉,個6枝野?Thx.
聶風 發表於 3-10-2012 09:56 PM

風師兄可以去第1頁睇睇~~:77::77:
第1頁有圖~~~
頭像被屏蔽
謝回答。
Sorry, 所有相都睇唔到。
聶風 發表於 3-10-2012 11:59 PM

:Q:Q睇唔到相............
點解會咁..........?:what:
謝回答。
Sorry, 所有相都睇唔到。
聶風 發表於 3-10-2012 11:59 PM

師兄,我岩岩試過,我睇到相........:?:?
係咪用iphone睇唔到?
頭像被屏蔽
回復 118# 聶風

http://www.flickr.com/photos/37742558@N02/8053827915/

Batmobile - Tumbler (Camouflage Version)

Batman
The Dark Knight Rises
Sixth Scale Figure Related Product

Item Number: 901900

Manufactured by:Hot Toys

Price: US $469.99

Item Status: pre-order

Quantity: 12

Single Payment of $469.99

Payment Plan for as little as $78.33/mo

Earn $23.50 in Rewards with this purchase »

A Non-Refundable Deposit of $47.00/per item is Due Today »

Delivery Restrictions Apply »

Limited Edition

Est. Ship Date: September 2013
岩岩係sideshow睇到迷彩車delay到13年9月.............:Q:Q