Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] BATMOBILE之天堂與地獄........

回復 120# EDMONDLUN

2013年9月?? O...MY GOD...
咁咪等足一年!? 我仲要開訂左好耐先走去訂... 可以派到11月先到我...
回復  EDMONDLUN

2013年9月?? O...MY GOD...
咁咪等足一年!? 我仲要開訂左好耐先走去訂... 可以 ...
kimlam 發表於 4-10-2012 11:29 PM

係呀,師兄,唔知堅唔堅......:angry::angry:
之前話13年3月,而家一推,推到9月..........:blame:
:63:唔制呀~~~
回復 122# EDMONDLUN

唉... 玩住BAT-POD 同 DX12先啦!!
好多師兄都話差唔多派貨了~~
回復  EDMONDLUN

唉... 玩住BAT-POD 同 DX12先啦!!
好多師兄都話差唔多派貨了~~
kimlam 發表於 5-10-2012 12:05 AM

係呀,如果真係派就太好!
可以早D玩batman!
Batman我第二日單,batpod都係同一日訂,
我諗有排先到我&#25886;batpod...........><~
唔係呀, 明年 9 月才出迷彩車......Oh my god~
唔係呀, 明年 9 月才出迷彩車......Oh my god~
coltrane 發表於 5-10-2012 09:06 AM

Sideshoe係咁寫,唔知堅唔堅.................
都習慣左佢地遲:38:
回復 127# 蝙蝠盒
一下子DELAY6個月就真係..........:30::30:
希望唔係真~~~:77:
回復 126# EDMONDLUN

美國應該遲d,我見日本都系寫3月定4月,不過我估delay多la...
回復 129# bunchan
希望有驚喜!!!!!!!!!
唔洗出年9月先有車&#25886;...........
回復 130# EDMONDLUN

hahahahha.....無錯∼∼∼
回復 131# bunchan
:78:而家等BATPOD先~~~