Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] BATMOBILE之天堂與地獄........

因為新櫃未到....
所以只可以暫時擺住係櫃小頂先......

同埸加演小弟既龍珠之櫃~~:35:
:77:希望大家鐘意啦~~
回復 77# EDMONDLUN

太厲害la.......
回復  EDMONDLUN

太厲害la.......
bunchan 發表於 1-10-2012 11:04 PM

:35::35:師兄,過獎了~~~
小弟玩龍珠,玩左好多年~~~:77::77:
上面只係其中一個龍珠櫃~:43:
仲有1個未影~~~:75:
回復 79# EDMONDLUN

真系要比個:71:你

真系要比個你
bunchan 發表於 1-10-2012 11:18 PM

多謝bun師兄~~~:handshake::handshake:
:67:之前一向做開cd-rom,好少出post,:54:
唔係bat車中招,都唔會出post呻下~~~:38:
得到師兄:71:,我決定之後出多d post:34::34:
bun兄12吋之外,有冇玩其他?!?!:77:
我其實係主力玩龍珠~~:78:
因為呢幾年one piece獨大,:49:
日本仔出少左龍珠句products,:sad:
所以先掂下12吋~~~:shy:
點知1掂就出事.........:63::63:
特別係marvel,dc呢2個系列~~:68:
我都係斷天線!無send過email直踩上去!有單就ok!店內有成箱左翼右翼備換!
不過唔知有冇改policy...因為個靚仔都有問過senior哥哥無email得唔得先換俾我!
個條天線其實塞入去就無事。我都係aa膠攪掂。
我都係斷天線!無send過email直踩上去!有單就ok!店內有成箱左翼右翼備換!
不過唔知有冇改policy...因為個 ...
Toruk_Makto 發表於 1-10-2012 11:58 PM

師兄,你上去換係幾時既事?
maxy2k 發表於 1-10-2012 11:59 PM

直接斷左,塞唔返入去.....:38:
maxy2k 發表於 1-10-2012 11:59 PM

:64:師兄,我試左,真係可以塞返入去~~:71::71:
太好了:$
唔洗換~~~~:$
鬆少少由佢~~~
唔想再走出去,呢排多野做,個人好累下.......:die:
maxy2k大大,thanks~~~:64:
回復 82# EDMONDLUN

無la....我都系主力玩12“ HT多ga ja......邊有咁多錢玩其他野阿

無la....我都系主力玩12“ HT多ga ja......邊有咁多錢玩其他野阿
bunchan 發表於 2-10-2012 12:18 AM

bun兄,我窒返天線入去,:$
可以唔洗換~~~:)
太好了~~~:71:
都係maxy2k大大提一提我~~~:64:
回復 77# EDMONDLUN

好有氣勢呀!!!!!!!!!!!!!!:$
多得黎夠整齊!!!