Toysdaily 玩具日報

查看: 11503|回復: 23

[詢問] 有冇師兄收到「PB MASKED RIDER CAMPAIGN得獎通知」???

今日Check諗住睇下隻萬能俠幾時到貨...
見連冇Tracking Number都冇...
點知收到另一封Email話中左獎...
我印象中好似玩過一次,淨係記得逢星期一玩,之後就冇玩過...
上官網睇又真係有自己個名...
想問下係中左咩獎品???

見佢寫住...
我們將會在 9 月中下旬將獎品以郵寄方式寄送到您在 PREMIUM BANDAI 帳號所登記的住戶地址。
因此,我們懇請您重新確認住戶地址資料是否正確,寄送地址如需變更請於6/22(日)前至『我的頁面』進行修改,以便我們更有效率的寄送獎品。
...
小堅 發表於 21-6-2014 07:11 PM

W0W 大連堅中獎
...
小堅 發表於 21-6-2014 07:11 PM

我都收到...但搵唔到邊度CONFIRM...
我都收到...但搵唔到邊度CONFIRM...
kikiwihk 發表於 21-6-2014 08:51 PM

我見佢淨係叫CHECK下個自己登記個地址岩唔岩先得...
我都想知:he:

除左背景紙。重有咩可以送:x
免運費卷一張{:1_203:}........
免運費卷一張........
yugi 發表於 23-6-2014 01:16 PM

係免連費換領券一張...
要去西九龍換返張免運費卷...
:he:
我都想知

除左背景紙。重有咩可以送
ava03042003 發表於 23-6-2014 01:11 PM

咁都幾慢下...
6月中獎9月先派...
等3個月就係等張背景紙...
:$
回復 1# 小堅

我都收到....希望唔會好似上年5月話送果本 "PREMIUM BANDAI Hong Kong Background Booklet"咁, 送到宜家都未有:26:
回復  小堅

我都收到....希望唔會好似上年5月話送果本 "PREMIUM BANDAI Hong Kong Background Booklet" ...
darktoby 發表於 23-6-2014 09:00 PM

師兄大家再留意下...
見佢神神秘秘又唔講中咩...
連個活動都淨係話rider神秘禮物一份...
我相信都唔會係咩特別好野...
所以對佢都唔抱太大期望...
頭像被屏蔽
師兄你都不要太大期望了,有得中都算好了,上次單重複中獎事件揚曬啦,那些人中到唔要漏給你都應該唔方好野!
師兄你都不要太大期望了,有得中都算好了,上次單重複中獎事件揚曬啦,那些人中到唔要漏給你都應該唔方好野 ...
mpp025 發表於 24-6-2014 12:30 AM

已經打定輸數...
不過都係好似師兄咁講...
就係因為上次同一個人名中十幾次...
所以我先開POST睇下有幾多TD師兄中左獎...
可能是 The Binder for Card Archives of Masked Rider series

.............................. ...
mythsgod 發表於 23-6-2014 09:50 PM

內的 Masked Rider Card 1 包...
:he::he::he:
咁好死...

回復 13# 小堅

明白!也恭喜師兄!上兩次我也沒有參與抽獎,但見到這麼多證據證明這抽獎的黑暗,那公司還要說這是正常的抽獎結果,睇見都發火,那樣不公的事,還將它合理地正常化的解釋,來來去去都是那些人圍繞來中獎,那樣偏向的中獎率,好像當人儍的!:*