Toysdaily 玩具日報

查看: 22630|回復: 103

[分享討論] 今日 31�7 於動漫節Hottoys 攤位拍照不愉快經驗!

今日本人帶咗三支鏡入hottoys攤位影人偶,當我換第三支鏡影嘅時候,身後近出口有三個hottoys staff大大聲講:「仲換?當自己大師咩?!」 雖然隔咗四五個身位,佢哋以為我聽不到,但是我聽得十分清楚,我當然立即怒視過去,佢哋見我望過去立即擰轉頭。咁多位大姐staff,乜事先,我用單鏡換鏡影好正常啫!我又冇阻住其他人影相,我都係見有位先影啫!駛唔駛咁呀!嗰三個女staff門巿未見過ga,可能係office過嚟幫手or臨時工or新請,但係咁嘅質素超唔掂。回想上年我都係咁影,Doris見我影咁耐都會過嚟和我傾,話我影咁多相,不如post喺facebook ar! 仲有講有笑tim! 依家Doris一走,啲staff就咁對啲客, 唉.......
以後我都唔會去Hottoys攤位度影相ga la! 費事又比人寸la!
你應該搞大佢,記底每人性名再e mail上去寫字樓講出事發經過:38:
If I were you, I would say "What the Fuxk!" to them.
佢哋冇品,唔代表我都要冇品。
回復 1# apollovin

米系,同HT产品影已经好比面啦。。。重吵mud 9野阿D staff...系晤系企左5日傻lan左阿~~~~
今日本人帶咗三支鏡入hottoys攤位影人偶,當我換第三支鏡影嘅時候,身後近出口有三個hottoys s ...
apollovin 發表於 31-7-2012 05:40 PM

你當時影低佢地3位, 跟住去counter搵當值經理作反應,,,再而send 相去head office投訴
聽講今次HT 請左不少臨時工,所以服務質素一定好差

個d小朋友算鬼數啦, 不過如果有佢地名, 又覺得不吐不快, 咪通知下HT囉, 我幾天前訂嘢, 有條著著HT T-shirt 既工作人員, 四眼有鬚個位員工,  大搖大擺行到我背後大聲叫同幫我訂緊嘢個位員工, 問佢食乜春, 訂訂吓停曬手, 四眼哥成個老板一樣, 環顧四周原來男店長在倉內搬貨, 四眼哥基本上當d客透明, 佢能夠在H記生存噤多代, 相信都係皇親國戚。
DIOR唔係場內幫手姐,唔係無做喇嘛?:63:
其實唔影響到他人.......拍照有什麼問題.......呢??? 我自己都會影幾耐, 當有其他人時我都係盡量先閃開唔影又或者排下隊.....當有同好影得太久, 我會問我可唔可以先影一張....有人比我影先我也會說聲謝謝....SOFAR....那天我影得都十分順利.......大家有禮一點, 就不會有不愉快事件

回復 1# apollovin

所以Doris做咗一陣就上位...
今日本人帶咗三支鏡入hottoys攤位影人偶,當我換第三支鏡影嘅時候,身後近出口有三個hottoys s ...
apollovin 發表於 31-7-2012 05:40 PM

有d 後生返工9 流冇野講搵野講呃水吹就會講埋呢d 低能唔經大腦嘅說話, 樓主無謂同d 年幼無知嘅人計較, 不如出d 靚相嚟睇下吖
都係你唔識DO啫!影到第三支鏡都當人無到, 人地係HT公主離ga ma! 我係你會嗱嗱啉走過去幫佢地影番幾張......到時有相為證.......哈哈!你想點樣係到分享你嘅經歷都得啦.....:34:
頭像被屏蔽
那位d小姐不是老闆娘嗎??