Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今日 31�7 於動漫節Hottoys 攤位拍照不愉快經驗!

頭像被屏蔽

人又多又人人都影,又手機又無反又單反幾十人圍一隻,
所以我只帶一支17-70算數...
撞到都唔肉赤:45:
回復 1# apollovin

如果當佢地話果個係我,而我條氣又唔順我會行埋去咁同佢地講:你點知我唔係攝影大師? 你知唔知你返緊工係代表公司,你地而家係咩態度? 你地開緊工著住公司制服憑乜野去批評人? 你地吹咗得把死人口喺度講之外,有本事就過嚟阻我影相咩? 既然你地無資格阻我影相唔該你地同我收皮繼續做你地嘅野!

(對住呢啲無禮貌嘅人我係唔會同佢地客氣)
係醒嘅就唔會棟係度啦,呢尐角色成世人成就就係只限於此架喇!

ching別為這些小薯仔動氣影響心情.
頭像被屏蔽
今日本人帶咗三支鏡入hottoys攤位影人偶,當我換第三支鏡影嘅時候,身後近出口有三個hottoys s ...
apollovin 發表於 31-7-2012 05:40 PM

請問Doris是否那位短髮戴眼鏡的女仕?
師兄
不用介懷,面對這種人只須嗤之以鼻
那位d小姐不是老闆娘嗎??
babycar 發表於 31-7-2012 06:19 PM

老闆娘細細粒, 長卷髮, 靚過DORIS.

而家係有大單野至會落鋪, 好似頭一日VIP訂動漫三寶咁, 就見到老闆娘啦.
小弟用支160MM企係老遠影, 又唔阻人, 又方便.

回復 4# apollovin

有POINT有性格 I LIKE IT~! :p:78:
頭像被屏蔽
回復 5# bunchan

佢地見只有第一日先SM倒班攞貸客, 依家幾日都好Q 淍零咪SM班影相客囉.... :cool:
回復 38# catcat

無咁多人好似CAT CAT咁多支大炮嘛.... 我覺得最阻人係D用SMARTPHONE烘到塊鏡埋一埋影相O既姐姐仔... :@
回復  catcat

無咁多人好似CAT CAT咁多支大炮嘛.... 我覺得最阻人係D用SMARTPHONE烘到塊鏡埋一埋影相 ...
darknight 發表於 31-7-2012 07:25 PM

得罪講句,果班人好大部份根本為影而影人影佢又影.....
隔住玻璃現場又暗燈光又複雜,仲要人又多又迫,
唔好話手機,單反都根本好難影得好....
回復 38# catcat

我咪就係換支小白兔去影law! 可能ching 比人暗寸咗都唔知。 係我時運高啫!
頭像被屏蔽