Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今日 31�7 於動漫節Hottoys 攤位拍照不愉快經驗!

遘開又講,當我睇緊1/4batman 個時有條友衝埋黎大大聲係度講係咪影相係咪影相,我心諗,你影相大哂咩
Doris做到27-07門巿就冇做啦,好可惜:56:
Doris做到27-07門巿就冇做啦,好可惜
faiz 發表於 31-7-2012 06:20 PM

咁真係可惜,佢真係做得好好的!
個d小朋友算鬼數啦, 不過如果有佢地名, 又覺得不吐不快, 咪通知下HT囉, 我幾天前訂嘢, 有條著著HT T- ...
chankb 發表於 31-7-2012 06:04 PM

:69:又吾洗話人小朋友,只不過人地可能吾LIKE FIGURE 姐,見到你地咁樣影玩具,真係吾知邊個先係人地眼中既小朋友~
=如果我見D人咁樣影靚模,我都有同一個感覺,"洗吾洗呀~"
頭像被屏蔽
其實唔影響到他人.......拍照有什麼問題.......呢??? 我自己都會影幾耐, 當有其他人時我都係盡量先閃開唔影 ...

Usteakum 發表於 31-7-2012 18:05

...呢幅...係晌場內影...?!:@
同晌屋企 set 好晒燈咁影不遑多讓~!!:71:
回復 14# supermodehk2

我點知呀?! 我又唔係佢哋肚裏面條蟲! 我剩係去籣竿嗰邊換鏡ja之ma!
師兄,唔好比呢啲不知所謂嘅人影響你,佢夠殭就埋嚟阻止你叫你咪影,我係你就大聲(小)返過去,跟住繼續影,檔嘢都唔佢嘅,佢幾錢人工咁巴閉?又定係figure係佢雕呀,唔係話同佢一般見識,係有時呢啲人唔可以辜息,師兄,咪再比呢啲人掃你雅興!:67:
人不犯我~ 我不犯人~ 人若犯我~ 我必還擊~ :74:
頭像被屏蔽
回復 19# davincisiman

我話佢地小朋友只係因為我年紀大過佢地, 同認為佢地行為只是不成熟, 相信他們並非刻意針對樓主啫。

唔鐘意或唔了解自己公司賣啲貨同target customers 唔通就可以當面X欣賞佢公司啲客人咩?  如果係道理, LV啲店員咪好唔得閒?
頭像被屏蔽
其實唔影響到他人.......拍照有什麼問題.......呢??? 我自己都會影幾耐, 當有其他人時我都係盡量先閃開唔影 ...
Usteakum 發表於 31-7-2012 06:05 PM

我記得果度好似有戔黃色射燈照住,點解你影果陣無??你PS執走左??
頭像被屏蔽
回復 25# supermodehk2

佢哋緊係冇當面鬧啦!只係喺背後暗寸人之ma! 仲要我時運高聽到。