Toysdaily 玩具日報

查看: 11094|回復: 16

[Hot Toys] 愛國者 關節問題

各位有拿愛國者的大大,我想問下你地隻愛國者 大比同盤骨之間個機關位會不會好鬆?小弟果隻那個位置好鬆 一提起隻腳向前,個機關就會趺埋落黎,都唔使禁後面粒製,因為小弟我已經換過一次,之前果隻就唔係呢個問題,想問下,有沒大大咁LUCKY 沒問題 可以幫幫手,比張單我,車錢飯錢我出番,萬分感激.....我真係超級SAD貨王,有好心大大請PM我,幫幫忙,THANK YOU
(問題已解決,感謝熱心的各位,傑哥,JOE大大,多謝你地幫忙)

我隻冇甘嘅問題,而加好多師兄已攞左貨一排,有单都過期了。你試下上yahoo bid 单啦

..............................唉,真黑..
頭像被屏蔽
我都無呢個問題........

我先唔會上網BID單,話狗之佢,有朋友幫了,幾十蚊都唔使益人,我寧願用錢請肯幫忙既朋友食飯,都唔會益YAHOO果班乞兒,(有條友唔知係咪見我係度出POSE,就係Y記賣單舊幾水,我就係唔BID,佢14日自然沒用,吹咩):73:
我反而想問我個隻要禁掣先會跌落黎,但係唔洗禁就可以整返上去,想問下各位個隻係唔係都係咁樣?
大大你果隻再正常不過了,我有買的朋友,他們沒中SAD貨的就是你形容咁樣,你唔使擔心,好似我果隻咁鬆,就唔正確了,所以一定要換,可惜我之前連TD這裡的一個好朋友給我的單都浪費了,比條卜街黑面員工換左隻六神合體比我,依家仲等緊銷委會果邊回覆,學我朋友話的,上去換貨,態度一定要強硬,唔係佢D賤格員工就蝦得就蝦,我當日就係唔夠強硬:^
師兄,如果真咁,你睇下洗唔洗拎我張單去換?冇記錯仲有一個星期,要就pm我啦
多謝你阿JOE大大 ^_^ 我的問題剛剛解決了,鎖委會幫我聯絡到HT的客服(原來昨天已收到EMAIL) 我剛剛出去換番件完好無缺的新貨了^_^ 謝謝你的心意
解決到問題就好啦

師兄你個問題我都中咗,但因為換過一次以經冇心機再去換

而加買HT野只能自求多福,真金白銀比錢買佢嘅野,佢錢就收足你地,貨就sad貨換sad貨比客,佢而加做生意手法極之福街!

跟本所謂十四日單變咗昆人技量!你要換?得!我地大把sad貨比你地班友換,多啲黎密啲換,有咩都成隻換比你地,包sad!換到你地自己都怕煩唔換為止,而加佢生意生法根本玩緊累鬥累
師兄你個問題我都中咗,但因為換過一次以經冇心機再去換

而加買HT野只能自求多福,真金白銀比錢買 ...
liuwaihung 發表於 15-6-2014 03:16 PM

感同身受,大大,我第一隻壞既係心口燈時著時唔著,上去SB換,佢地帶左我去果間"換貨黑房"跟住拎走我隻FIGURE,然後係入面,拎隻聲稱全新的出黎,依家念番起都覺得自己傻仔.換貨果度黑布遮住,佢地係入面做咩野真係唔知,拎隻比人強過既出黎比你都仲得,不過見第一次果個SALES態度OK,我相信佢,點知就係呢隻,返到屋企先CHECK到下盤個位係咁鬆,幸好TD呢度有位好心熱心既大大,唔單止比單我,仲陪埋我上去,全程陪我(傑哥 多謝你)

點知,我呢次又再傻仔多次,仲要遇著黑面員老之一既卜街職員,全程黑面,收左我隻FIGURE入去後,居然拎兩隻仲衰過之前果隻既出黎,甲硬要我二選一,連張單都唔肯比番我,話係公司規則.....O嘴了,陪我一齊果位好心傑哥斯斯文文,我唔想佢唔好意思,忍住菊住淡氣咁走,如果我自己單拖上去,一定同佢開波,插到條卜街飛起,但最後沒,咁就浪費左傑哥比我既第二張單,返到屋企,興過火屎,即刻SEND EMAIL去佢CS CENTER,第朝打埋電話去消委會,將單據(之前個卜街職員,我見到兩隻明顯係死貨,立即唔換想走,佢死都唔比番張單我,係要我二選一,甲硬要我換先比番張單我) 連同對話錄音(每次上去換貨,我都會錄音) SEND哂過去,消委會做到野既,星期六(昨天)中午收到電話,同到佢HT客務既人對話,今日下午上去換,我呢次就再沒咁傻仔同易話為啦,指住佢其中一個員工,要佢,好似拎新貨比岩岩黎拿貨既客咁,係我面前,開盒新既比我睇,加上前一次果條卜街職員令我十分氣頂,我今次絕對唔好相語,絕對黑面強硬,最後才換回一件完整新貨。他 孖 的,人善人欺。

liuwaihung大大,你講得沒錯,依家玩佢HT野真係好狠辛苦,比錢買野,仲要比人當傻仔咁武來武去,所以佢再出D咩新野我都唔會入,條氣唔順
哪一位sales 咁shit?
請開名, 請給HT 產除不良員工的一個機會.
哪一位sales 咁shit?
請開名, 請給HT 產除不良員工的一個機會.
BESTOFANDY 發表於 15-6-2014 08:09 PM

就係睇極都睇唔到佢職員證個名,條卜街好識閃,又唔係好記得佢個名(我以前聽人叫過佢名一次,但唔記得)但佢個衰樣我就永遠記得,總之男黎既,HT黑面卜街四員老之一,唔係新果班(新果班好有禮貌,尤其是果位SxMSxN同可愛小胖姐姐)