Toysdaily 玩具日報

查看: 7810|回復: 13

[詢問] 點解唔喺fb更新可取貨訂單日期?

頭像被屏蔽
平時一間鋪入面有成19幾個STAFF, 可能多人得滯先要俾佢地打下電話:45:
回復 1# batmaniac

易都可以唔做架...:36:
請問有無大大知貓女派到幾號? {:2_300:} 好似無哂聲氣嘅?? {:2_326:}

thx! {:1_235:}

打電話係直接通知左你本人,有三十日期限取貨! 收到電話開始倒數:61:
有玩具鋪就算係幾廿蚊貨仔到貨都會post上facebook,係得HT咁鍾意玩神秘
每次派貨前都只係由非官方渠道放幾張鬆郁矇既相俾大家估估下
其實負責打電話個同事都好慘,上親去門市都見到佢拎住疊幾吋厚既單逐個打…
頭像被屏蔽

想減少一窩蜂人攞貨,一千張單分五日通知,可盡量減少人流同一日取貨!
其實就算update fb,唔係定時定候開都照洗走,而且d人都寧願响lee度出post問,都唔寧願自己揾,自己check啦!
我懷疑係我日日打上去問派到幾號野火佢地:34:
請問有無大大知貓女派到幾號?  好似無哂聲氣嘅??

thx!
可變戰士 發表於 31-7-2013 12:40 AM

d 炒家放晒 d 單上網拍, 唔肯去攞貨, 拖住晒 D 派貨進度, 要求 HT 加入條款, 如通知取貨後(如兩星期至一個月) 都唔去取貨, 就取消佢地訂購資格, 冇得退訂...好似三寶咁
d 炒家放晒 d 單上網拍, 唔肯去攞貨, 拖住晒 D 派貨進度, 要求 HT 加入條款, 如通知取貨後(如兩星 ...
crazysmiles 發表於 31-7-2013 09:44 AM [img]http://252f[/img]

好似本身張單有條款寫左1個月內取貨~如果唔係當買家放棄~不作退訂同貨的
d 炒家放晒 d 單上網拍, 唔肯去攞貨, 拖住晒 D 派貨進度, 要求 HT 加入條款, 如通知取貨後(如兩星 ...
crazysmiles 發表於 31-7-2013 09:44 AM

唔攪貨,blacklist冇得再訂!你諗下如果盤生意係你,你會唔會咁做先?有錢唔賺,炒家都係HT其中條財路,HT唔比炒家dominate巿場,但都唔會趕盡斷條財路呀!
crazysmiles 發表於 31/7/2013 09:44 AM

我都係咁啱睇到哩個PO先醒起我訂咗貓女, :63:

我10號單, 點都未到嘅! 收到CALL都會盡快去攞! :36:

THX! 大大{:1_235:}
回復 1# batmaniac

「聽到個職員好惡咁答我。」師兄仲忍尼D人?如果D職員好惡咁答我、幾可肯定会即時爆発。連基本既待客之道ーー禮貌 都無的話、請尼D人吾好再従事服務性行業。

甘既価銭、甘既服務質素。。。。。。。。。。。。