Toysdaily 玩具日報

查看: 7392|回復: 12

[其他] 往 Playimaginative 取貨之行

上個月託星加坡的朋友幫我去訂 1/6 Ironman Mark VII Gold Edition, 8月31日的 STGCC 已可取貨,不過友人不是玩具迷, 所以建議佢吾好去迫啦, 於是就等到 9月7日上Playimaginative office 攞 (吾知點解吾比去鋪頭攞), 友人去到攞貨, 佢話 Playimaginative 個 figure designer 親自講解 figure 的玩法, 有問必答, 好有誠意。
我要下個月先過去攞, 以下係友人 whatsapp 的相比我止住咳。

友人去訂貨當日拍攝, 事前我驚會好似 HT 咁排哂長龍, 叫佢早 d 到, 點知 11am 都未開門

鋪中好少 figure display

攞貨當日拍攝, Playimaginative office 位於一棟工廠大廈內。

包裝可說是實而不華。

一次過攞住兩盒真係舉重咁!

期待10月尾快點來!
看來不錯, 不知可動性如何.
我訂左紅色果隻,而家都未有:no:
樓上兩位個頭像都一樣:DD咁橋^^
期待我的1/12……………
回復 4# ChrisLamXYZ

:p
回復 4# ChrisLamXYZ

一樣都係湯鎮業.......:35:
看來相當重秤,正:^
我又係叫朋友幫手訂, 佢唔係玩開玩具, STGCC又話得少量貨, 都唔敢叫佢去排
點知PI話可以叫司機送到我朋友屋企, 服務真係唔錯
我又係叫朋友幫手訂, 佢唔係玩開玩具, STGCC又話得少量貨, 都唔敢叫佢去排
點知PI話可以叫司機送到我朋友屋 ...
Wisely 發表於 10-9-2013 09:59 AM

香港可以咁就一流!!
送到屋企咁正!{:1_221:}
頭像被屏蔽
依個商場有好多玩具鋪,都可以一行,不過大部分比香港貴