Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

blu-ray應該有2D同3D+2D
btw 我屋企有3D,不是問題
但想買個箱box set
joshuakit 發表於 15-8-2012 03:38 PM

呢個 box set, 好似無中文字幕呢~
我都係買開淘寶版 blu-ray 嫁, 幾蚊一隻, 好吸引. 但呢隻真係要買正版, 個入覺得太正了.
coltrane 發表於 15-8-2012 03:32 PM

講就咁講,不過到時出左正版未必忍得住手:69:
呢個 box set, 好似無中文字幕呢~
coltrane 發表於 15-8-2012 04:11 PM

大家都係1區,可能會有,不過呢盒野成2000幾蚊,聽完都冇Mood買
回復 483# joshuakit

2k ??????? 我买figure好过啦。。。哈哈哈哈
呢個, 但唔知算唔算賣廣告, 如果有問題, 請版主 delete.
coltrane 發表於 15-8-2012 12:48 PM

我係呢間舖頭嘅member喎!等我收工去睇下先:79:
回復 485# qiy

member 有乜著數?
回復 486# coltrane

應該有discount!! 95折掛
仲諗住年尾先出到時同batman一齊煲,頂住癮先都好
回復  kevinwong4ever

我都係呀!唔想要隻3D版
有無大大會夾份買呢?
qiy 發表於 15-8-2012 03:24 PM

哈哈臭味相投喎!!~~~~~~~~:65:
回復  joshuakit

2k ??????? 我买figure好过啦。。。哈哈哈哈
bunchan 發表於 15-8-2012 04:33 PM

2K ?????  不如買隻HULK 都好過買隻BLUE RAY ~~~~雖然HULK 都係唔值咁貴~~~
頭先係屋企附近訂佐隻 blu-ray 了. $@((, 送 mousepad.
呢套港版鐵盒好似得Movie only
冇bonus clip,食完頭水隔一排會再出套完全版
加多隻製作特揖Disc⋯
上次TF3都係咁
回復 490# bigmic2109

無既,每人喜好晤同姐∼∼∼
請問而家門市有冇超人現貨?
呢套港版鐵盒好似得Movie only
冇bonus clip,食完頭水隔一排會再出套完全版
加多隻製作特揖Disc⋯
...
saimuipa 發表於 15-8-2012 10:32 PM

Blu-ray 雙碟版, 係有 bonus clip.