Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

回復  bigmic2109
我無呀!不過我週不時著下燈睇下有無問題咁囉!
jackie1011 發表於 18-8-2012 06:45 PM

唔拆好危險ka bor:(,我三隻拆哂
回復 526# DevilDavidHK
係架咩,咁我要折折佢先!thank!sion
回復  DevilDavidHK
係架咩,咁我要折折佢先!thank!sion
jackie1011 發表於 18-8-2012 06:53 PM

因為我剛買返來,有d電都開始脹,有d開始爆tim:(
回復 528# DevilDavidHK
我已換左一批電了!不過都係聽你講,安全D!!!
係LA~~~~ 都係拆左先~~~~ 穩陣D 好呀 ~~~ 我都即刻拆左去~~~
回復 530# bigmic2109
haha!!聽話啦!我都快D去折先!
haha!!聽話啦!我都快D去折先!
jackie1011 發表於 18-8-2012 07:11 PM

拆左係安全D:71:
拆左係安全D
DevilDavidHK 發表於 18-8-2012 07:12 PM

冇錯~~大佬,  唔想到時爆炸就大鑊了~~~  唔好貪一時方便及型仔 就唔拆 ~~:65:
回復 533# bigmic2109
會爆炸?咁後追ironman果D朋友,重要買全新未開過果D咪爆緊?
會爆炸?咁後追ironman果D朋友,重要買全新未開過果D咪爆緊?
jackie1011 發表於 18-8-2012 08:09 PM

爆炸只係有機會,不過其實好細,最怕粒電爆開,裡面d野出哂來:(
回復 535# DevilDavidHK
咁D後追人仕都無咁驚!
爆炸只係有機會,不過其實好細,最怕粒電爆開,裡面d野出哂來
DevilDavidHK 發表於 18-8-2012 08:13 PM

我無拆喎:@難唔難拆??
我無拆喎難唔難拆??
kevinwong4ever 發表於 18-8-2012 08:27 PM

要搵岩螺絲pie,搵岩就易,唔岩就..............
回復 538# DevilDavidHK

剛剛買左隻War Machine 左手燈既電池已經開始氧化,拆左安全d
佢呢款電池安全性及耐用性比較低 ~~~~~