Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

回復 494# 玩具王者
星期二去過門市已經sold out~
係双碟,一隻2D版MovieBD加一隻3D版MovieBD咋!
係双碟,一隻2D版MovieBD加一隻3D版MovieBD咋!
saimuipa 發表於 16-8-2012 04:34 PM

復仇者聯盟(3D+2D鐵盒珍藏版) [藍光 Blu-ray Disc] The Avengers
產品介紹
片  長:約178分鐘
包  裝:Disc 1:3D本片;Disc 2:2D本片+特別收錄
復仇者聯盟(3D+2D鐵盒珍藏版) [藍光 Blu-ray Disc] The Avengers
產品介紹
包  ...
coltrane 發表於 16-8-2012 04:47 PM

:71::71::71:快d到829~~~:79:
如果普通版唔知會唔會平D
之前見普通版BD碟都係198蚊左右(鐵甲鋼拳)
產品介紹
包  ...
coltrane 發表於 16-8-2012 04:47 PM

請問特別收錄係咪即係製作特輯?
產品介紹
包  ...

師兄有冇買開ironman1同2双碟版BD? 我講果種Bonus clip係內容塞滿成隻Disc 2果種Bonus,唔係呢種响feature之後送幾段仔果D呢⋯
回復  玩具王者
星期二去過門市已經sold out~
drew_123 發表於 16-8-2012 12:33 AM

唔該晒ching
睇黎要去街鋪揾...
頭像被屏蔽
大家其實有冇注意佢d金色位其實係金色反光電鍍咁..但ht出戈d隻隻都....
chan700 發表於 17-8-2012 03:22 PM

HT用果D膠係CHEAP膠黎,點會做到電影果D電鍍效果先得架,人地電影果D道見閒閒地都三幾十萬,點會有得比較,我覺得HT千幾蚊有咁樣效果已經收貨了,如果你要有電影果種效果應該搵呀古生,佢D玩具應該有你所以講的層面
HT用果D膠係CHEAP膠黎,點會做到電影果D電鍍效果先得架,人地電影果D道見閒閒地都三幾十萬,點會有得比較, ...
emilykls 發表於 17-8-2012 04:13 PM

乜電鍍上色好貴咩,咁ht隻 endoskeleton咪好抵買
Btw,我諗套電影戲服個成本都唔知到唔到你講幾十萬既十分一
頭像被屏蔽
回復 504# chan700
咁又唔多覺係電度woo!!
HT用果D膠係CHEAP膠黎,點會做到電影果D電鍍效果先得架,人地電影果D道見閒閒地都三幾十萬,點會有得比較, ...
emilykls 發表於 17-8-2012 04:13 PM

大大呢度好多ching 要求D Figure係1:1 縮細版架!!~~~~~~:p
Ironman條line呃錢呃到爆!成隻輕飄飄
Strawberry 發表於 17-8-2012 07:31 PM

Ching 你鍾意重手應該玩以前D超合金喎~~~~~~:p