Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

AVENGERS Blu-ray 出佐? 我唔見既?
coltrane 發表於 15-8-2012 12:07 PM

其實佢係出左幾段BLUE RAY 短VIDEO , 太約3分鐘左右 , 不過好似就快出正式VERSION
回復  bigmic2109
HAHA!!我都係同一個做法^^大家志同道合!
jackie1011 發表於 15-8-2012 12:10 PM

:36::71:    有冇訂MARK 7 呀 ??
點解 mark 6 會依家咁貴既?
回復 452# bigmic2109
有呀!不過無訂MARK 1 2.0!想追返!
回復  bigmic2109
有呀!不過無訂MARK 1 2.0!想追返!
jackie1011 發表於 15-8-2012 12:19 PM

追啦~~~ 我地追左~~ :he:      仲追埋 GANTRY WITH MARK 4 ~~~~~ ~~~ IRONMAN 真係好正~~~~
回復 454# jackie1011
玩Ironman,我覺得一定要齊套先有氣勢,
話之佢改幾多啦,
反正有玩開o既,一睇就知。
Mark 1同Mark 5造型真係好特別,
絕對係有買貴、冇買錯架....:71:
回復 454# jackie1011

快D追番拉。。。。。上阿虎
回復  jackie1011
玩Ironman,我覺得一定要齊套先有氣勢,
話之佢改幾多啦,
反正有玩開o既,一睇就知。 ...
kafai1978 發表於 15-8-2012 12:25 PM

Can't agree more ~~~ :71:
唔係嗎~~~  我自己去 AVENGERS Blue ray  果度CUT 的 ~~   
CUT D 俾你睇睇

...
bigmic2109 發表於 15-8-2012 12:04 PM

如果可以出埋個換裝就正~~:35::35:
我見網上賣既 mk1 單, 俾多三魚左右就買到.
其實佢係出左幾段BLUE RAY 短VIDEO , 太約3分鐘左右 , 不過好似就快出正式VERSION
bigmic2109 發表於 15-8-2012 12:14 PM

已經打去問左,今個月29號出碟~~~:43::43:
已經打去問左,今個月29號出碟~~~
EDMONDLUN 發表於 15-8-2012 12:43 PM

係呀, 29 號出, 預訂仲有嘢送.
係呀, 29 號出, 預訂仲有嘢送.
coltrane 發表於 15-8-2012 12:44 PM

有咩送呀?師兄:52:
有咩送呀?師兄
EDMONDLUN 發表於 15-8-2012 12:45 PM

呢個, 但唔知算唔算賣廣告, 如果有問題, 請版主 delete.

回復 462# coltrane
係邊度預訂,重有咩送呀?