Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

回復 378# 源泉立歃

有時都唔明D所為玩家咩心態
排隊係最文明既方法, 點解排隊會=做勢賣廣告??
HT又唔係唔開門等到長人龍先做野, 個個都想第一時間玩, 就自然多人買, 排隊又好正常
唔通放工時間多人等巴士又係同巴士公司賣廣告
惠康排隊又係賣廣告咩

其實咁憎佢, 做咩仲要買?
差唔多啦!! 2-3 星期了!!~~~~:he:
有個friend 今日諗住去訂添,原來cut 咗。
咁早截?唔通提前生產?
到能到晒quota,希望晤好炒到飛天啦,想入多一隻∼
咁早截?唔通提前生產?
chungyuihing 發表於 12-8-2012 11:45 AM

你就想~~~~~~~~~:he:
回復  源泉立歃

HT又唔係 ...
kevin6 發表於 12-8-2012 11:33 AM

有point:71:讚同ching此言,決定權還是在消費者,好似hulk,想有人龍都難
回復  源泉立歃

HT又唔係 ...

呢種叫做又愛又狠,師兄可能上得黎td少,呢度大把人插住黎買,口裡說不,身體卻很誠實,你遲d可能會習慣的:75:
回復  源泉立歃

HT又唔係 ...

你話我呀 ? 我都冇玩ht..入黎吹水都踩親你條尾,:ar:.
回復 391# kevin6

我諗好多師兄覺得佢地明知咁多人買佢地d野,
點解唔加多1,2部機呢,加2部機起碼可以快一半
而且成本都唔係好高姐
回復 399# 源泉立歃

CHING你無踩到我, 不過覺得呢種想法係好幼稚...
不過, 原來CHING只係D塘邊鶴:45:
回復 400# KAN0529

我返而覺得佢PRINT定D單, 再分簽咭同現金就快好多
俾現金30秒1個, 多多都唔驚
當然簽咭一定慢, 最快都3分鐘一個
今次又估唔到佢五玩"一{:3_137:}條龍"囉bat trumbler 同訂嘢又幾快唔使四個字搞掂。
回復 395# bunchan

你可以上阿虎BID單喎!唔係多好多咋!
回復 400# KAN0529

其實,我都同樣嘅疑惑,而家咁多人响佢到落訂,
而呢筆資金完全唔使比利息,而只係需要交貨!
佢開多兩條生產線,錢唔使比,仲要連息都唔使比!
而客人大批退訂嘅機會率係微乎其微,咁都唔增加生產。
提高效率,真係唔明HT諗咩!