Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

回復 420# 可諾
你去門市睇下就明了
回覆410:
亞皆老街 皆旺商業大廈地庫
回復  可諾
你去門市睇下就明了
elises2 發表於 13-8-2012 03:33 PM

去門市睇係唔會明既, 因為 mk2 同 mk5 都已經係 "SOLD OUT".
我都想BID返隻MARK V, 想問下之前訂幾錢?
想比較下
想比較下
想比較下
全職玩具獵人 發表於 14-8-2012 02:02 AM

一牛三魚三。
以前隻隻都有幾個月時間你慢慢訂,從來無兩三個星期就截訂呢回事,
自從黑寡婦快速截訂開始,D人個個驚無得買,
之後就全部頭一兩日去排街,大家有眼見

而家好明顯多咗截訂呢個觀念係大家心目中,
已經無可能諗清楚先去訂,有最後圖樣睇,
到載訂,時間上係比之前短咗好多
有咁嘅轉變唔係marketing係咩?

的確,我地可以唔玩,
不過真係有做勢之嫌

利申:訂咗batman,街舖訂,要我排兩粒鐘街,我情願唔玩,街舖訂,最多遲D到手啫
回復 427# beckham

街鋪訂,隻野如果炒得起,小心冇貨回水比你~
訂開果間信得過,街訂都要揀信譽好的訂
頭像被屏蔽
玩具jer, 唔買都得, 依隻最終在冇人排都冇訂到既玩具, 作為玩家, 一千訂唔係問題, 問題在於講明一年咁耐, 真 ...
kenny.k 發表於 14-8-2012 01:08 PM

十分認同,一年後ironman都出mk 8 mk 9果d啦。無啦啦比佢hold住一千有d唔抵。
其實今次隻Mark7,我覺得身型方面應該要做好D,
而家個胸的確唔夠"厚",
以前就話有機關,要就位。
但今次係全換件,希望到大貨時會改番"原著"D....!!!!
頭像被屏蔽
而家Mark7動漫節版訂單網價都係貴1魚,
但拎貨時要貴8草,
唔介意o既咪1魚當俾排隊費囉...!!!!
回復 434# kafai1978
我諗拎貨時唔止貴D個價!