Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

回復  kafai1978
我諗拎貨時唔止貴D個價!
jackie1011 發表於 14-8-2012 01:57 PM

我都覺得係:o

回復 427# beckham

街鋪訂即係好似「現時點」那些figure店?
會是正價還是炒價?
是否比bid單穩陣?
Thanks
回復  beckham

街鋪訂即係好似「現時點」那些figure店?
會是正價還是炒價?
是否比bid單穩陣?
T ...
guideguide 發表於 14-8-2012 06:27 PM

Bid單既唯一好處係...憑單可去門市換有問題既件...
不過Bid單同街鋪錢價錢都會貴幾魚?
自己去格下價再決定吧!
回復 436# DevilDavidHK
實係啦!差唔多隻隻都係咁既!
頭像被屏蔽
係架, 2,3百唔覺,就話有就有冇就冇JER, 一千俾佢HOLD一年, 真係唔想囉, 再者不停會出新,就算隻隻唔同色 ...
kenny.k 發表於 14-8-2012 11:29 PM

草唔齊....:42:
因為冇mk6............:79:
頭像被屏蔽
MARK6最正~

但唔緊要啦,心引黎架JER,有能力咪高追隻,冇既咪算囉
kenny.k 發表於 14-8-2012 11:53 PM

hi,ching,我見mk6而家要成$3000以上....:59:
唔追了.............:64::64:
頭像被屏蔽
如果係新玩家又等得嘅咪等下囉, 反正MARK 3 阿虎BID玩過嘅都同MARK VII差唔多價錢,

就算係MARK 8 MARK 9到時出又係要等, 師兄們玩左咁耐有其他好貨係手玩住等都好過我呢啲一隻都未有又唔想高追又要等嘅新手:79:
整返張高清靚仔MARK 7 戰損圖俾各位大大睇睇 ~~~~~

我覺得如果HT 可以做到D 戰損勁D 就正晒~~~~ 依家就咁睇佢個DEMO ~~ 好似唔夠戰損咁 ~~~~
回復 446# bigmic2109
張圖好似我架woo!!:58:
回復  bigmic2109
張圖好似我架woo!!
jackie1011 發表於 15-8-2012 01:48 AM

唔係嗎~:(~~  我自己去 AVENGERS Blue ray  果度CUT 的 ~~   
CUT D 俾你睇睇{:3_137:}

唔係嗎~~~  我自己去 AVENGERS Blue ray  果度CUT 的 ~~   
CUT D 俾你睇睇

...
bigmic2109 發表於 15-8-2012 12:04 PM

AVENGERS Blu-ray 出佐? 我唔見既?
回復 448# bigmic2109
HAHA!!我都係同一個做法^^大家志同道合!