Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

回復 375# lawheitung

一年后至出,未有耐截, 我覺得佢截訂先開始PRODUCTION
回復 368# mingming914

吓∼∼咁快就cut jor????

HT 再一次講俾大家知: 要買我o的野,排隊幫我賣廣告先la. :x
我覺得佢成日唔知幾時截又成日唔知賣咁乜新人好難玩架喎?好似佢賣緊迷彩其實唔係上網邊個知?點解SS同日本可以咁有制度但香港就乜資訊都無?

依家係連賣緊乜都唔知喎?會唔會奇怪左少少呢?我見好多人行廚窗都會問點解隻隻都賣哂?我真係好想同佢地講就算有得賣你都要等一年...:38:
頭像被屏蔽
我覺得佢成日唔知幾時截又成日唔知賣咁乜新人好難玩架喎?好似佢賣緊迷彩其實唔係上網邊個知?點解SS同日本 ...
whitedol 發表於 11-8-2012 09:01 PM

:x TD 呢度咪就係HT 代言人LOR..
我昨日2點PM到去到 都見到CUT左訂 同埋真係TH 好靜冇咩人排 (亦都可能太早同落梗大雨啩)
無聊問下
MARK 7 定 BW 邊個CUT得快D
頂......都未得閒出去訂就CUT 左
ilovetoys 發表於 11-8-2012 04:12 PM

我都係呀:53::79:
而家HT啲開訂時間真係好難估呀:no:
MARK 7 定 BW 邊個CUT得快D
...
hkman123hi 發表於 12-8-2012 07:22 AM

BW 快 d......
MARK 7 好似開訂左都幾耐..........
MARK 7 好似開訂左都幾耐..........
kenneth35 發表於 12-8-2012 08:44 AM

動漫節開始,2~3星期左右
cut訂時間好充足!
頭像被屏蔽
我唔係話幫侯生,但其實我哋香港嘅HT玩家都算好架喇~!
我哋比起其他地方,又平啲,又玩得早啲,
台灣同日本,起碼遲我哋成個月先有,
而家價錢仲貴過我哋三、兩舊。