Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

各位認為 mark7 定 batman dx好...1516緊~
denniskwong 發表於 2-8-2012 11:42 AM

我自己覺得, ironman 出左好多款, mark i - mark vii, 之後電影 ironman 3 上左又會有後繼機...ht 九成九會再出新款...而 batman 系列就話完, 唔會再拍 (依家係咁講....), 可能呢隻 dx12 會係最後一隻 batman, 如果你之前冇買任何 ht 出o既 ironman 同 batman, 我覺得 入 batman dx12 好 d lor....遲 d 有錢而 ironman vii 個價唔係太高, 可以再入返, 如果到時 vii 係天價, 咪再等佢出新款先買 lor..
其實去會塲訂的,多數是為了三寶或者是炒家,否則都寧願去門巿,排三個鍾真是鐵人賽。
khwong67 發表於 28-7-2012 08:42 AM

我都係會場訂 而且仲係新手
因為就要去外國讀書
想la la聲搞掂 了咗件心事
各位認為 mark7 定 batman dx好...1516緊~
denniskwong 發表於 2-8-2012 11:42 AM

Batman DX 已經無得訂啦.
MARK 7 請問MK係味衣家有得訂啦??
回復 373# dc911hk

今日开始有~~~~
訂完會場版iron man可唔可以去返門市訂隻普通版?
1隻放屋企1隻放公司:$
我自己覺得, ironman 出左好多款, mark i - mark vii, 之後電影 ironman 3 上左又會有後繼機...ht 九成 ...
crazysmiles 發表於 2-8-2012 12:01 PM

IRONMAN又真係出得太多...冇左果種新鮮感...
而且 mark7 硬係覺得身形太薯仔, 唔夠修長...
回復 374# bunchan

THANKS~~!!! 食飯過去望下先~
回復 377# dc911hk

:71: 大大可以倒时报道下有无排队情况比其它师兄
yes sir !!!!!!!!!!!!
以上年CP計,應該vip去門市訂有九折或Gift,
如果普通版就平過會場版,
今年係點,就要等HT開舖先知喇....!!!!
thanks for sharing , nice pic~
回復 377# dc911hk

我都諗住今晚返工去,麻煩大大匯報一下情況 唔該晒 :64:
頭像被屏蔽
回復 382# willck.cc

第二个post已经话要排街啦。。