Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Mark VII Limited Edition

真係等等等.....等到傻.........HT你快D出貨啦....唔好剩係識開訂先得GA......頂!!!!!!
回復 570# sskytoy
咁又唔係喎,我睇過另一段預告片,
Tony響中國時,都係著Mark7甲架喎....!!!!!
回復 568# berndy1111
其實Ironman出黎出去都差唔多樣,
我反而最期待係Loki同Hulk......:handshake:
回復 573# kafai1978

我都係咁話 :51:
回復 572# kafai1978

我都睇過有 mark7出現,可能 ht 到時又整番隻電影期間限定 mark 7,好似 avenger 隻 mark 6 咁 !:DD
回復  sskytoy
咁又唔係喎,我睇過另一段預告片,
Tony響中國時,都係著Mark7甲架喎....!!!!!
kafai1978 發表於 21-3-2013 11:42 AM

其實呢個都幾攪嘢, 最初係 Mark 6 出現係中國, 後來又改為 Mark 7.
頸已長 {:1_237:}
回復 576# audiokids
其實跟番劇情,應該係Mark7o既...!!!!
其實呢個都幾攪嘢, 最初係 Mark 6 出現係中國, 後來又改為 Mark 7.
audiokids 發表於 21-3-2013 12:18 PM

電腦特技真方便,mk幾都可以改。
幾時派貨aaaaaaaaaaaaaa{:2_286:}
幾時派貨aaaaaaaaaaaaaa
wing1123 發表於 9-4-2013 05:19 PM

師兄, 唔洗幾個舊 post 都推上來問派貨掛, 見你 1/4 T 骨又問, 呢個 mk7 又問. 咁仲有 Loki 呀, catwoman 果 d 洗唔洗問?
回復  audiokids
其實跟番劇情,應該係Mark7o既...!!!!
kafai1978 發表於 21-3-2013 12:55 PM

睇報導講Dr Wu 跟Tony是老朋友, 第一幕係"想當年", 另一幕係Dr WU幫tony做手術時, 所以著MK-6是合理的. (因為是avengers之前已認識大家)
師兄, 唔洗幾個舊 post 都推上來問派貨掛, 見你 1/4 T 骨又問, 呢個 mk7 又問. 咁仲有 Loki 呀, catwom ...
audiokids 發表於 9-4-2013 05:27 PM

推返上黎方便大家吹嘛!我無訂loki....catwoman要5月先派…咁早推上黎有得分咩
推返上黎方便大家吹嘛!我無訂loki....catwoman要5月先派…咁早推上黎有得分咩
wing1123 發表於 9-4-2013 05:33 PM

個個都咁做, 就係問派貨, 咁有意思咩? 其他師兄又推 loki 呀, catwoman 呀, spiderman 呀咁, 真係好方便吹?
回復 584# audiokids

我又唔係特登開個新post問…有何不對呢{:2_319:}個幾隻我無訂做乜推上黎…博r水吹咩