Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

其實最進睇過Bane之後最好都係期望唔好咁高.
thiam 發表於 21-7-2012 12:21 PM

個人覺得 bane 出得ok,
唯一係個body唔夠"大咪"
魔鬼任務完成 !! 跟住毒邊個好呢 ?
dvddvdhk 發表於 21-7-2012 12:21 PM

好恐怖呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:63:
回復 289# E神

佢真系成日放毒ga.......89 joker咁∼∼∼∼
回復  E神

hahahahha。一架ja
你想我訂幾多架啊 hahahahahha
留番錢玩其他figure 啊
bunchan 發表於 21-7-2012 12:25 PM

一架?點得呀?
bat男人 ,同 cat 女人, 應該要一人一架bor :75::66:

難道 bun 大準備入 THE BAT :75: ???
回復 291# E神

其實batman我系打算同joker2。0 一齊放ga
回復  E神

bunchan 發表於 21-7-2012 12:27 PM

:50:
dvddvdhk 大 = td 魔鬼大王

:x
冇錯,開開心心吹下水,吹到十幾板,
總好過見到的人串唻串去,又罵戰咁吧~
E神 發表於 21-7-2012 12:22 PM

咪係 , 最簡單既道理 , 開開心心吹水又一日 , 何必咁緊張 ? 當然都明白有d師兄真係好緊張自己件玩具 , 但為左件玩具而嘈就真係吾值得 , 放鬆d啦香港人 , 好似我咁 , 輕輕鬆鬆鄧鋅峰 , 咁又呃一個post勒 , 幾咁easy :73:
回復 291# E神

唉,尼隻Thebat真系好難搞la......你話出1�12都好啊
tumbler都已經咁大啦。。點玩得起wor
回復 293# E神

好名。td 魔鬼大王
可能二等兵之後升level就系寫住 td 魔鬼大王
其實哩個貓女只有誘人的裝扮,但整體都無catwoman既感覺:(
1989就唔同啦:love:
回復  E神

bunchan 發表於 21-7-2012 12:27 PM

查實我係慾望天使 , 係將你地心底入面既慾望釋放出黎既使者 :52:
回復 298# dvddvdhk

你系地獄既使者lor hahahahhaha
BaneK都唔係太差je,都可以
如果對手用新件,搞多少少爆筋紋,做粗少少仲好
Toro 發表於 21-7-2012 12:14 PM

其實呢隻身型我O.K, 只係胸甲同條褲唧fashion同original係有d出入,
仲有係Bane條褲其實係有穿條belt, 但今次HT無比到.
dvddvdhk 大 = td 魔鬼大王
E神 發表於 21-7-2012 12:31 PM

究竟我係天上黎既神(神棍) ? 定係地獄黎既使者(魔鬼mode) ? 無人知 , 不過我總會係你地身邊不時穿梭及出現 , 只要遇到一d心靈空虛或把持不定既師兄 , 我都會好好心咁推佢一下(即係推落坑) :66:
回復  E神

好名。td 魔鬼大王
可能二等兵之後升level就系寫住 td 魔鬼大王
bunchan 發表於 21-7-2012 12:32 PM

呢個名得喎 !!! TD 比吾比改名呢 ? 哈哈哈 !!! 不過魔鬼通常都吾用真名既 , 吾係點潛伏係你地身邊 ? :p