Toysdaily 玩具日報

查看: 279645|回復: 1702

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

A  fire has risen.
The Dark Knight Rises, the epic conclusion to Mr. Christopher Nolan’s trilogy, is just launched!
Batman fans, have you watched it yet?

The collectible figure of the prominent character Catwoman/ Selina Kyle is coming soon!
The legend is coming to an end…
我已山窮水盡了.

星期一放假去Imax睇戲,睇完就決定去唔去買Bane同埋呢隻Catwoman!:!
果然有好大人等緊,一有消息就有幾個Post 一齊出。
睇個名有Selina Kyle,應該有隻頭雕,唔知會唔會有兩套衫呢?
近排HT 好等錢使定要做靚條數攪上市,不斷出:70:
真係要訂bat pod!
希望快d開訂
似先講la:x:x:x
^_^^_^^_^
YEAH!!! 等左好耐啦!!!
其實係出可唔可以一次過出晒, 好煩呀成日要因為訂野走去旺角
件衫照睇好似唔夠緊咁...

等睇多d圖先下呢個結論...如果係咁 我一定魔改佢 將佢騎住我果陣線條 展現出黎

唔係唔係,,,騎住batpod果陣:66:
其實係出可唔可以一次過出晒, 好煩呀成日要因為訂野走去旺角
e_v_i_a_n_s 發表於 20-7-2012 06:14 PM

咪係囉!! 一次過!!~~~~:(
打鐵襯熱嘛, 唔通等出年先出? 依家出多D人訂, 做生意好合理啊~咁又關上市事??
希望快D有大圖睇, 再決定訂唔訂~
回復 10# 蒼月遊馬

好認同, 不過太緊就唔到上你度啦, 呀, batpod度~
我就一於等實物圖, 睇埋頭雕先算:43:
鞋蹭可唔可以用返金屬!!!?
回復 13# 黑色的風

摺野好似改拉打咁 魔改!!!:36: