Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

回復 172# E神

我個人都認為~HT今次出CW~都係會冇乜配件...所以希望不大~但都會訂~:78:
回復 181# bunchan

大大又換返頭像?!:@
HT可唔可以唔好再淨係映腳呢?已經好冇新意同令人反感:blame:
吾知這個頭雕,大家點睇列...

回復 185# shev47

洗唔洗咁似啊....!
頭像被屏蔽
會唔會跟個夾萬呢~ (只是講笑) ~~

如果跟套女傭衫+黑絲+珍珠頸項,就好了~~~~~~~
E神 發表於 21-7-2012 12:58 AM

咁真係排到去先達了!!~~~~~~~~~:34:
同 black W 有得揮啊
E神 發表於 21-7-2012 01:21 AM

係!! 呢次死得!!~~~~:70::59:
回復  E神

我個人都認為~HT今次出CW~都係會冇乜配件...所以希望不大~但都會訂~
sonsonsun 發表於 21-7-2012 01:39 AM

真係諗唔到有咩配件!! :? 最多跟batpod :34:
Batpod已預留俾貓女喇!
cavslbj 發表於 21-7-2012 07:38 AM

me too :)
見到隻貓女,搞到有D想訂埋Batpod,
雖然架車唔多值,但貓女要騎住佢先型....!!!!!!!
15/16中~!!!!!!!!
見到隻貓女,搞到有D想訂埋Batpod,
雖然架車唔多值,但貓女要騎住佢先型....!!!!!!!
15/16中~!!!!!!!!
kafai1978 發表於 21-7-2012 09:07 AM

梗係啦,我買都係比佢坐咋!~~~~~~~~:shy:
最怕就動漫節開訂,到時仲要分兩條龍,
訂貨/拎貨各一,咁就大檸樂喇....!!!!!!!!!!
梗係啦,我買都係比佢坐咋!~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 21-7-2012 09:09 AM

我都知,但金錢同空間係一個好大問題....!!!!!!
我都知,但金錢同空間係一個好大問題....!!!!!!
kafai1978 發表於 21-7-2012 09:12 AM

我訂埋貓女已經將我D血流盡晒!!~~~~~~~~:70::59: